maanantai 5. tammikuuta 2015

Maahisten tallukkaatJoululoma meni ihan laiskotellessa ja vuoden alku ihmetellessä perheen uutta tulokasta. Miten pieni kani voikaan olla niin suloinen ja viisas! Perustin Wilille oman blogin. Eli jos joku teistä haluaa seurata Luppakorvamme käänteitä, löydätte blogin tuolta tämän blogin sivupalkista alhaalta.

Pitkästä aikaa sain kuitenkin jotain työstettyä. Tänään valmistuivat tallukkaat, joissa idean lähtökohtana olivat maahisen juhlat.Nämä tallukkaat tein Tori.fi: stä ostamillani Lapin nutukkaiden suippokärkilesteillä. Materiaalina on erittäin laadukas villakangas, niin päällisessä kuin vuorissakin. Tallukoiden koko on 40-41. Nämä ovat ensimmäiset tallukkaat, jotka tein tulevaa myyntiä varten. Tarkoituksena on tehdä vapaapäivinä tallukoita, joita voin sitten loppuvuodesta 2015 kaupata jossain. 


Tämä tallukkaiden tekeminen hurmasi minut kyllä täysin. Saas nähdä monetko tallukkaat saan varastoon tehtyä. Tarkoitus on tehdä sekä lyhyt-, että pitkävartisia, värikkäita ja yksivärisiä, mutta kaikki nauhallisia, sillä nauhoilla tallukasta on hyvä muokata rintavalle tai kapealle jalkaterälle ja pohkeelle sopivaksi.

Mukavaa alkavaa vuotta teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköiset tallukkaat, olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä tallukoiden takeminen on mukavaa puuhaa, jotenkin alkukantaista, mutta silti modernia. Nyt vain ranteeni taas oikuttelee, harmitulseni jännetuppitulehdus on taas iskemässä oikean ranteen jänteisiin.... ammattiatauti.

   Poista
 2. Hienot, erilaiset ja se näissä juuri vetoaakin. Kyllä varmasti löytyy ostaja, sellainen ihminen, joka arvostaa käsityötä ja haluaa jotain erilaista, katseita kääntävää. Myötätuulta myyntiin toivon, ainakin tuote on ainutlaatuinen ja hyvä. -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Katsotaan löytyykö loppuvuodeta ostajia... Mutta onneksi on iso suku ja ystäväpiiri, jolle Design-tallukoita voi jakaa joululahjoiksi, jos eivät mene kaupan. Ja eipähän noihin onneksi ajan hammaskaan kovin äkkiä iske, joten varatossakin voivat viipyillä muutamankin vuoden ajan.

   Poista
 3. Aivan mielettömän upeat! Sitten joskus, jos muutan pois Helsingistä jonnekin lumivyöhykkeelle, haluan ehdottomasti tuollaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Niin, tallukkaat eivät oikein sovellu sohjoisten katujen kengiksi. Mutta kyllä niitä voi onneksi käyttää kuivilla kevät- ja syyskaduillakin. Nämä mun tekemät eivät ole mitään erityisiä paukkupakkas-tallukoita, vaan enemmän streetille ja kekkereihin suunnattuja. En laita kangaskerroksia kuin 2-4. Ja käytän muutoinkin aika ohuita huopakankaita. Mitä paksumpi kangas ja useampi kerros, sen tuhdimpi tallukas.

   Itse suosin omissa jaloissani talven paukkupakkasilla villasukkien kera ihan perinteisiä huopikkaita tai UGG- karvatöppösiä.

   Poista

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!