torstai 15. tammikuuta 2015

Valmisteluja Pupu-teemaisille synttäreille


Tyttäreni viettää 5 v. syntäreitä sunnuntaina. Juhlia on tiedossa useammat ja teemaksi valikoitui yllättäen pupu <3. Olen tässä sitten viime päivät suunnitellut teemaan liittyviä tarjoiluja ja touhuja. Arvatkaa vaan paljonko nautin näistä kekkereiden suunnitteluista? Tämä on huippu kivaa, vaikka lapsivieraat itse tuskin edes huomaavat kaikkia yksityiskohtia leikin ja temmellyksen tuoksinassa. Mutta kenties jollekin vieraalle herää askareluinto juhlien jälkeen omassa kotonaan ja saan taas tartutettua edes pienen kädentaitojen siemenen tulevaan askartelijaan, käsityöntekijään tai leipuriin.

Askartelumateriaalit löytyivät pääosin työhuoneeltani, mutta jotain pientä kävin täydentämässä Karisman Sinellistä ja Iloisesta keittiöstä. Tässä on työn alla pupu-viiri juhlapöydän ylle ja kortteja, joissa lukee mitä tarjoiluja herkkupöydältä löytyy.

 Laitan hehkeämpiä kuvia sitten oikeista juhlista, mutta tässä vähän esimakua tulevasta....Porkkanapurkkaa ja puputikkareita...
Näistä voitaikinasarvista tulee herkullisia mansikkarahkaporkkanoita...  Ja tuohon ylläolevaan sellofaaniporkkanaan pikkuporkkanoita rouskutettavaksi.


Uunista tulla tupsahti juuri pikkuneidin ja minun leipomia pupupullia ja porkkanaisia pupusämpylöitä.


Valmistelujen ohjella on tärkeää myös muistaa rentoutua. Tässä sankari lukee tarinaa prinsessoista omalle Wili-pupulleen. Neiti lukee jo niin sujuvasti, että minulla loksahtaa aina suu auki, kun kuuntelen taitavaa tytärtäni :).

4 kommenttia:

 1. Viimeinen kuva pupusta ja tyttärestäsi aivan ihana, pupu istuu kuuntelemassa tarinna niin keskittyneenä ja pupupullat näyttävät niin herkullisilta, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tyttö ja pupu ovat ihan bestikset. En olisi ikunaan osannut kuvittella pupun olevan noin hyväkäytöksinen, kiltti ja täysin sisäsiisti.

   Poista
 2. Kiitos kivoista synttäreistä. Hauska idea tuo porkkanapussi ja nuo pupumaiset tarjottavat. Vili on <3. -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne. Vieraat tekevät juhlasta juhlan :).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!