torstai 9. maaliskuuta 2017

Satu-tädin essumekko


Henkilön Mari Mustonen Design kuva.

Jokunen vuosi sitten möin tekemäni tallukkaat yhdelle asiakkaalle. Hän kertoi käyttävänsä niitä lahtelaisen Mari Mustonen Design -asujen kanssa. Googlasin Marin ja nautiskelin väriterapiaa ruudun välityksellä. 

Nyt kuin sattumaa, minulle selvisi, että Marihan asuu tässä ihan meidän hollilla ja hänen tyttärensä on kaverini. Pääsin siis tutustumaan Marin aarteisiin ihan ompelimoon asti. Ja kaikista hauskinta oli, että pääsin jopa malliksi hänen luomuksilleen.

Henkilön Mari Mustonen Design kuva.

Voi kuinka meillä olikaan hauskaa. Vaatteet vaihtuivat päällä vinhaa vauhtia ja naurua ei säästelty. Ja voi sentään, minun tallukatkin pääsivät kuviin mukaan :).


Palkaksi upeasta mallinurastani sain ihastuttavan vihreän puutarha-essumekon, josta tulikin heti lempivaatteeni. Tämä kuva on meiltä, ei mallikuvauksista.... huomaneette varmaan nuo Wilin heinät tuossa terassilla : ).
Lisäksi sain läjäpäin ihania käsinvärjättyjä puuvillakankaita, joista työstin itselleni tänään olleeseen ilmaisutaitojen tutkintotilaisuuteeni mekon. (Minä esitin avaruusseikkailussa siivoojaa)


Ja suit sait valmistin valmiista taskupaloista ja harmaasta kankaasta itselleni Satu-tädin essumekon, jonka taskuihin voi vaikka tulevaisuuden tarinankerrontatuokioissani piilottaa yllätyksiä tai pieniä eläimiä :).
Tänään mekko kävi ekaa kertaa ulkoilemassa. Onpa viime aikoina ollut mukavia päiviä, jotka jättivät paljon mukavia muistoja.

Mukavaa kevään odotusta teille kaikille!


Kuvassa taidetekstiilini v. 2001 Snowflakes ja Nepalilaisen Milan Rain perhoset. Milan Rai on napalilainen taiteilija, joka lähettää valkoisia perhosiaan ympäri maailman ja joiden avulla hän haluaa tuoda ihmisille kauneutta, voimaa, puhtautta jne. Kukin katsoja voi myös itse ajatella mitä valkoinen perhonen hänelle ilmentää. Minulle valkoinen perhonen antaa voimia uskoa parempaan ja voimia uskoa omiin siipiini.


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista että koko mallisto on tehty yksivärisistä kankaista, kauniita sävyjä, leppoisan näköisiä vaatteita. Malli on niin tottuneen näköinen kameran edessä. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kommentistasi Irmeli! Marin vaatteet ovat tosiaan viehättäviä ja samalla rentoja. Mallilla oli hauskaa kun työryhmä oli niin mukava. Yleensä en viihdy kuvissa, mutta nyt kaikki kävi luontevasti.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!