perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pikku-pupuprinsessan kastejuhlat


Tässäpä sitten kuvia kastejuhlistamme.


Kastemaljana oli kirpparilta ostettu pikkupokaali, kun omalta perheeltä ei vielä urheilukilpailuista pokaaleja ole tullut :o). Ja pikkuriikkisen Raamatun virkaa toimitti nahkakantinen Neulanhatijan itse sitoma pikkukirja.


Isommat sisarukset istuivat jännityksestä kankeina Neulanhaltijan kolmannella luokalla valmistamien puutuolien päällä. (Apua, siitäkin on jo 27 vuotta -mihin ne vuodet katosivat?)
Äiti-pupun jalka tärisi jännityksestä uusissa hopeatossuissa...


Ja niin pikku pupu, Maija-Stiinan ja Albertin vauveliini, sai kasteen yhteydessä nimen Nöpsö. Kyllä vain, lasten  nimen antaminen on kyllä todellista yllätyspeliä. Nöpsön sisarukset ovat Anton, Nipsu ja Nopsu.


Pikku-Nöpsö


...ja hänen kastelahjansa.


Ja sitten juhlien kohokohtaan eli herkkujen pariin. Pojat värkkäsivät posket innosta hehkuen tarjotinkaupalla Lego Dubloista mitä kauneimpia leivoksia...


Neulanhaltija keskittyi taasen tapansa mukaan kankaiden työstöön ja ommella hurautti juhlakakun kastejuhlien herkkupalaksi.


Ja koska pupujen suku on suuri, työstyi vielä toinenkin kakku, että kaikki varmasti saavat masunsa kylläisiksi.


... ja mukavat juhlat jatkuivat aina iltamyöhään asti. Tässä vielä kuva pikku-Nöpsön kummilusikasta. Huomatkaa ihana nostalginen Kansallis-Osake-Pankin logo ; ) Lusikka löytyi appiukon palkintolusikkakokoelmista.

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille ja tervetuloa ensiviikolla blogivisitille katselemaan millaisen kuningattaren asun hoitotyttö sai Neulanhaltijalta tänään. Puku oli kuin pramea vanhojenpäiväpuku ja uskon, että siinä liehutellaan koko viikonloppu...

4 kommenttia:

 1. Aivan valtaisa idea tehdä pitsiliinoista pupuille mekot!! Ja makeet kakut, ihania molemmat! Oliskohan hankala virkata kerroskakku? oon kokeillut vaan yksinkertaista kakkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitsiliinoista on vaikka mihin. Minä itse en ole mikään lahjakas virkkaaja vaikka pitsien herkkyydestä kovasti pidänkin, joten tuunaan mieluummin omannäköisiä juttuja kirpparien puoli-ilmaisista pitsiliinoista ja lakanoiden reunapitseistä kuin työstän niitä itse. Kerroskakkujen virkkaaminen onnistuisi varmaan ihan helposti. Kakkukerrokset voisi virkata samanlailla kuin tällähetkellä muodissa olevat virkatut "korit", joiden ohjeita näkee ihan kaikkialla. Eli kolme toisiensa kanssa hieman eri kokoista pikku"koria" päällekäin ja vanu sisään. Itse suosittelen neulottujen ja virkattujen tuotteiden sisälle aina kangasvuoria, jotta vanu varmasti pysyy käytössä ja pesuissa työn sisällä!!!

   Poista
 2. Kauniita, juhlaan sopivia esineitä. Kaunis tunnelma. Ihana. kun jaksat tuollaisia järkätä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma pääni jaksaa lasten kanssa huomattavasti paremmin kun silloin tällöin ompelee heille ja itsellekin jotain mieluista. Ja kirpoparillakin on kivempi kierrellä kun on ihan lista mukana mitä pitäisi löytää. Nämäkin jutut olen ostanut kirpparilta yhdellä kierroksella listan kanssa.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!