sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tervetuloa kotiimme kevät!


Kyllä kevätsää nyt meitä hellii. Aurinko suukottaa pisamia nenänpäälle ja valokuviinkin saa viimein ihanaa luonnonvaloa sisälläkin. Joten tässä nyt lukijoiden toiveesta muutamia kuvia kodistamme, tai itseasiassa makkaristamme.


Keväästä innostuneena laitoin Ikean moskiittoverkon makkariimme ja miestenpaidoista ommellut viirit lastenhuoneeseen. Eipä siinä sitten muuta tarvittu, niin lapsilla alkoi heti ihan huippuhauskat keijulaaksoleikit. Pojat hillui Starwars valomiekkojen kanssa ja keijusiipiä vilisi ympäri sänkyjä.


Meillä on makkarissa tälläinen "kaikki tervetulleita" -siskonpetiratkaisu. Eli koko makkari on yhtä saumatonta sänkyä. Parhaimmillaan edellisessä makuuhuoneessa sänky oli 120 cm + 160 cm. Kaikille oli tilaa, eikä kukaan tippunut, eikä tipu nytkään vaikka leyttä sängyillä on enää 160 cm + 90 cm.


Vanha sivustalevitettävä on kotoisin mieheni mummolasta appiukon lapsuudesta. Se on puunauloin koottu ja vielä täysin käyttökelpoinen huonekalu josta en luovu ikinä! Rakas on myös tuo katosta roikkuva kirppispöytämyyntituloilla ostettu Artekin turkoosi valaisin.

Pikkuruutu -tilkkupeitto on Neulanhaltijan tekemä ja ison sängyn pellavainen päiväpeitto on nimeltään "Geranium"  ja on Laura Lancellen kädenjälkeä.


Rakkautta ja kevätmieltä jokaisen lukijan maaliskuuhun! Tämä makuuhuoneemme seinällä asustava sydäntä sylissään kantava käsin veistetty puuenkeli on toisen poikamme  kastelahja Ruotsista (Blå Gungan, Tukholman vanhakaupunki).

Ensiviikolla Neulanhaltija blogiin tiedossa on taas mukavia namipaloja kevätfiiliksissä. Tulossa on asukokonaisuus, jonka idea on lähtenyt Risto Räppääjä ja viileä Venla -elokuvasta. Mailegeillakin on tiedossa pikkuprinsessapupun kastejuhlia, noin niinkuin Ruotsin pikku-Estellen innoittamana, joten pysykäähän sivuilla ;).

2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Uuden Lahden myötä sinut löysin ja innolla rupean näitä sivuja tutkailemaan ja blogiarkistoa pläräämään.

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva! Tervetuloa lukijaksi ja oikein mukavaa kevättä sinulle!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!