keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

"Ei oo mitään tekemistä...."



" Ei oo mitään tekemistä" kuuluu meillä hyvin harvoin, mutta aina kun joku lapsista aloittaa tämän marinan, tuntuu siltä kuin niskakarvat nousisivat pystyyn... Ulkona on kaunis kesä ja sisällä vaikka mitä touhua... Eilen meillä kuitenkin taas pitkästä aikaa maristiin. Niinpä hain laatikollisen kangastilkkuja ja läjäpäin kyniä ja piirrustuspapereita: Leikitäänkö vaatesuunnittelijoita?


Piirsin äkkiä malliksi synttäreille hyppelevän tyttösen vartalon ja kehoitin lapsia piirtämään omat puettavat hahmonsa. Nips, naps, kangastilkuista liimaantui tyttöselle juhlamakko asusteineen ja vähän maisemaakin. Lapset olivat innoissaan. Ja siitä se sitten lähti...tekemisen meininki!
















Lasten kynät sauhusivat ja kankailla somistettiin jos jonkinlaisia piirroksia. Kivaa, suosittelen! Ja niin niin ihasuttavaa designia!!!


















4 kommenttia:

 1. Noi bikinit on ihan huiput!

  Ompelukonekuumeen on nostanut vapaaseen konekirjontaan tutustuminen... Sain torin ompelukoneliikkeestä liian hyvä tarjouksen, saa nähdä kuin käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ompelukonekauppa on asia jota kannattaa miettiä tarkasti. Hyvällä koneella ompelu on sujuvampaa ja työskentelyn mahdollisuudet paremmat. Mutta ompelija on kuitenkin se joka koneesta saa irti sen minkä saa. Itselläni oli halpa Singer -kone ennen uusia Husqvarnojani ja täytyy kyllä sanoa, että hyvällä koneella ompelu sujuu kuin leikki. Omasta mielestäni Husqvarna Viking ja Bernina ovat laadukkaita ja sujuvaompeleisia hyvän tikin koneita.

   Bikineistä vielä.. mulle on käynyt onni saada todella lahjakas vaatesuunnittelijan alku hoitolapsekseni! Bikinit olivt hänen käsialaansa, autoin vain hieman kankaankulmien pyöristyksessä.

   Poista
 2. Tosi hauska idea, pitääpä ottaa käyttöön lasten kanssa. Upeita eläväisiä luomuksia.

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska idea, pitääpä ottaa käyttöön lasten kanssa. Upeita eläväisiä luomuksia.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!