keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kesäjuhlat Sirkus-teemalla


Tervetuloa Sirkukseemme!Sairastelukierrettä (oikein ärhäkkä vatsatauti) ja ajoittaista rankkasadetta uhmaten päätimme järjestää sirkuksen. Sirkusherkkujen ohella iloisissa sirkusjuhlissamme oli...


... salaperäisten neitojen henkeäsalpaavia trapetsitansseja...


..velhojen trapetsiesityksiä...... mykistävää taikuutta...

     

                                                                                                                                                                  .. Ja huisin jännittävä lasten itse käsikirjoittama näytelmä : Tontun avaimen metsästys, jossa seikkailivat, Tonttu, Velho ja Peikko... Huiiii!!!... Mukana oli myös pikkupellejä hiukset nostattavine tramppatemppuineen... Ja bändi, josta kuvaa ei tullut otettua koska soittelin itse pillipiiparina mukana ; ).


Tässä vielä muutama kuva herkkutarjoiluistamme. Sirkustelujen myötä toivotan kaikille lukijoille rentouttavaa ja kaunista juhannusta! Ja iloista kesälomaa ihanille hoitolapsilleni! Syksyllä taas nähdään saman lapsikatraan kanssa, mutta uusien kujeiden kera! Kesälomalla postailen silloin tällöin kesätouhujamme, mutta pääasiallisesti aijon nauttia kesästäni ilman läppäriä ; ).Sirkusrekvisiitta on pitkälti itsetekemääni, punapilkulliset astiat ovat GreenGaten ja lelut Playmobilen. Lasten kanssa valmistettuja tarjoiluja olivat mm. Marsipaani-tuorejuusto-mansikkakakku,  cheddar-kinkku-yrttimuffinit ja kookos-kakao-tryffelit.


3 kommenttia:

 1. Hei! Hauskaa juhannusta ja toivottavasti sairastumiskierre hellittää. Kuvat henkivät taas ihanaa juhlatunnelmaa kaikesta huolimatta! Voi että!

  VastaaPoista
 2. Pitkästä aikaa täällä tsekkailemassa teidän kesätouhuja ja -askarteluja. Mahtavat sirkuspirskeet, inspiroiduin itsekin (ainakin ajatuksen tasolla ;)) miettimään vähintään yhdelle kesälomapäivälle jotain "spesiaalia" lasten kanssa. Tosin aina, kun luen tätä blogia, sama kysymys herää: missä ihmeen välissä teet tuon kaiken?!

  Aurinkoista kesää,
  Johanna R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistanne!

   Moni ihmettelee aikani riittävyyttä, että onko minulla kenties ylimääräsiä tunteja vuorokaudessa tms. Ehei! Työstämme käsitöitä ja askarteluja yhdessä lasten kanssa pitkin päivää ja käytän myös aika hyvin hyödyksi (omiin ja näihin blogijuttuihin) kaikki päiväuniajat. Pakolliset kotihommat taasen sujuvat näppärästi lasten keskinäisten leikkien aikana. (Ilokseni lapsemme leikkivät paljon keskenään!!!)

   Minulla on jotenkin sisäsyntyinen kyky saada paljon aikaan päivän aikana... mutta lohdutukseksi voin sanoa, että kyllä minä osaan laiskotellakin ja olla aikaansaamaton. Mutta lasten kanssa olen huomannut, että joskus on vain parempi touhuta heidän kanssaan, jotta tylsistymisestä alkunsa saavat nahinat ja sisarustappelut pysyisivät loitolla.

   Niin ja minulla on tosi kiltti mies, joka auttaa esim ruoanlaiton ja ilta-askareiden kanssa kun minä työstän lasten kanssa jotain aivan muuta ; ).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!