lauantai 2. kesäkuuta 2012

HerkutellenMaalailun makuun päästyämme työstyi sadepäivän iloksi myös isäni nikkaroimia tikkujätskejä ja mehujäitä. Jämämaaleja sekoittamalla saatiin mitä herkullisempia värisävyjä, vain suklaanruskea akryylimaali piti ostaa kaupasta. Nam!


Kun herkkuja oli yllinkyllin, (oli jätskejä, mansikoita, lakkaleivoksia, täytekakkuja, mansikkapuiirakkaa jne.) piti tietysti perustaa herkkukauppa olkkariin. Ulkona herkkukauppa olisi tietysti ollut suloisempi, mutta kuka sitä nyt kaatosateessa pihalla haluaa herkutella...Tässä lasten herkkukaupan antia. Ommellut leivokset ovat tekemiäni. Jätskejä lukuunottamatta puuherkut on ostettu Lahden Valo-kauppakeskuksen Leikkien -kaupasta. Kangashedelmät ja muovipikarit ovat IKEAsta.


Ja pitihän pikkumyyjättärelle työstää vielä essukin. Tein sen ihanan essukirjan herkullisten essuideoiden pohjalta.  Ja eikun ostoksille....

  


Yksi mansikka eskimo-puikko, kiitos!

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoile ja rentouttavaa kesälomaa kaikille koulu- ja opiskelu-urakkansa tältä keväältä päättäneille!

2 kommenttia:

  1. Voi, kylläpä herahti vesi kielelle, niin yrteistä kuin herkkukaupan antimistakin! Puupalikkajätskit ja tilkkuleivokset ovat aivan ihania! Maistuis varmaan meilläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä nämä leikkiherkut on tätänykyä lähes jokaleikissä mukana, olipa kyse sitten kotilekeistä, kauppaleikeistä, majaleikeistä, luontokuvaajaleikeistä, mallitoimistoleikeistä tai salapoliisileikeistä. Ja niin pojat kuin tytöt on leikkiruoista yhtä innoissaan! Itse en vain ymmärrä miksi työstin niitä vasta nyt enkä silloin kun pojat olivat pieniä, että piti odottaa valmistusta tytön tuloon... Mutta onneksi poikamme ovat vielä kuitenkin leikki-ikäisiä, joten kaikki saavat niistä nauttia :).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!