sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sirkus -kesäjuhlavalmisteluja osa 2Kesäjuhlasirkuksemme on saanut jännittäviä käänteitä... Osa lapsista on par`aikaa vatsataudissa ja seuraaviksi päiviksi on luvattu vielä melkoista vesisadetta... Mitenhän meidän käy?! 

Sirkuksessamme olisi tarkoitus esittää monenmoisia lasten itse suunnittelemia sirkuskulttuurielämyksiä kuten henkeäsalpaavaa nuorallakävelyä, hassunhauskoja pellehyppyjä trampoliinilla, huimaa taikuutta, jännittävä näytelmä tontusta ja kadonnesta avaimesta sekä peikosta ja velhosta sekä musaa joka, ehkä tyylilajiltaan muistuttaa fuusiojazzia.


Löysin kirjakaupasta Disneyn Tee Itse Prinsessojen asusteita kirjasen, josta poimimme pari asusteideaa meidän nuorallatanssija-tyttösillemme. Asusteiden materiaaleiksi valikoitui kuvioidut kartongit, sulat, kertakäyttölautaset (joita käytettiin kultakimalle-synttäreilläkin) sekä erinäisiä helmiä ja paljetteja.


                        Ja näin upeita asusteita käsissämme työstyi.


Tässä salaperäisen naamion takaa poseeraa yksi tuleva nuorallakävelijämme.


Mukavaa alkavaa Juhannusviikoa kaikille lukijoille ja paranemista pikku-potilaillemme!


Näin kesällä tämä tietokoneella istuminen ei kuulu suosikkipuuhiini (edes sadepäivinä), joten postauksia on jatkossa tiedossa hieman verkkaisempaan tahtiin. Suomen kesästä on otettava kaikki irti, niin lyhyt se lopulta kuitenkin on! Nautinollista kesää kaikille... toivotaan että seuraaava postaus  käsittelisi huikaisevia sirkusjuhliamme!


2 kommenttia:

 1. Valmistelut ainakin näyttivät upeilta, toivottavasti juhlat onnistuivat ja sirkustemppuilijat saivat hyvän mielen! Kai tulee kuvia myös itse juhlasta?

  Värjäsitkö muuten pellavan pontsoihin itse vai oliko se ostettuna noin herkullisen väristä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistasi!

   Tämänkin pellavan olen ostanut viimekesänä Mikkelistä Raijan aitasta (www.raijanaitta.fi). Siellä pellavaharsoja vaikka missä väreissä. Tämäkin kirkas pinkki oli suoraan hyllystä.

   Sirkuskuvia tämän päivän postauksessa.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!