perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sirkus -kesäjuhlavalmisteluja osa 1.Päätimme lasten kanssa jo tässä taannoin, että juhlistamme hoitolasteni ja oman perheeni kesäloman alkua Sirkus-juhlin. En enää yhtään muista mistä teema sai alkunsa, mutta aivonystyräni ovat työstäneet siitä lähtien  sirkusteemaa. Ensimmäisenä teemaan sopien, tytöt saivat raakapellavaiset sirkuspontsot, jotta harjoituksissa ja Sirkus-iltamissa hyttyset eivät pistelisi pieniä käsivarsia paukamille. Pojat saivat myös omat  kimaltelevat sirkusviittansa. Poikien viitoista kuvia sitten varsinaisien sirkusjuhlakuvien yhteydessä.


Olin joskus huimapäisesti ajatellut huovuttaa meille huopapallomaton, (tiedättehän sellaisen, joita esiityy sisustuslehdissä tuon tuostakin), mutta kymmenien pallojen huovuttamisen jälkeen hyydyin koko hommaan ja päätin hyödyntää pallot ihan johonkin muuhun. Nyt niistä pääsi muutamat sirkukseen, muut jäivät vielä odottamaan omaa sijoituspaikkaansa.

Pitää muuten mainita, että ystäväni & ex.huovutusoppilaani Minna pisti perheensä hommiin ja työsti puhdetyönä tuollaisen pallomaton hetki sitten... Näin sitä oppilas onnistuu opettajaansa paremmin, Hyvä Minna!!!!


Minulta syntyi sitten tällä erää tälläiset...
Lisäksi surautin tyllihamosia ja tuunasin itselleni sirkustirehtöörin kengät...


Muutama vuosi sitten hankkimani puukengät olivat kokeneet kovia ja jääneet kaapin perälle odottamaan aikaa parempaa. No, nyt se aika sitten tuli. Pursautin akryyliväriä talouspaperille ja maalaisin kengät lähes uutukaisiksi.


Kyllä nyt kelpaa taas kopsutella. Pinkin lihukehameen löysin kirpparilta parilla eurolla ja siitä tirkustirehtööri (eli minä) saa oivan teemahamosen kekkereille.

Seuraava postaus Sirkus -kevätjuhlavalmisteluja 2. esittelee hoitotyttäreni kanssa työstämiämme sirkusasusteita. Oih, kuinka ihania niistä tulikaan ; )...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!