lauantai 18. elokuuta 2012

Huopaa ja pitsiä kynsikkäisiin


Tässä vielä yksi kesäkäsityöni esittelyyn teillekin. Koska kesällä oli välillä kohtuullisen kylmäkin ja virkkuukoukku koukutti, työstin aikani kuluksi tälläiset kynsikkäät syyspäivien varalle.

Kynsikäs on huovutettu maitotölkistä leikatun kaavan avulla ja pitsi virkattu samaisesta villalangasta, jolla työstin keväällä sen täälläkin esitellyn harmaa-musta raitaisen virkatun raitapeitteen.

Tälläiset niistä sitten tuli. Aika kivat, eikö? Passaa näissä sitten lasten kanssa kerhoilla...
Mukavaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti nämä Suomen syyshelteet eivät nyt hetkeen lopu. Ulkona on niin ihanaa vain olla ja möllöttää ... niin ja mussuuttaa kourakaupalla marjoja, tietty!

6 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihanan naiselliset. Haluaisimpa niin omistaa tuollaiset, pitäisin niitä varmasti sisälläkin.

  VastaaPoista
 2. Upeat ranteenlämmittimet kertakaikkiaan!!!!! Oletko ajatellut laittaa tänne blogin yhteyteen pikkumyymälää, jossa voisit myydä tuotteitasi?

  VastaaPoista
 3. On todella kiva saada teiltä kommentteja! Ja vielä mukavampaa on päästä kurkkimaan teidän kommentoijien ja lukijoiden blogeja. Kivoja käsityöjuttuja on teillä muillakin!!!!

  Ajattelinkin tuossa syksymmällä käydä läpi myös teidän lukijoiden blogeja ja niistä löytyviä helmiä.

  Kauan Eläköön Kädentaidot!!!!


  Ja vielä verkkokaupasta... Se olisi todella hieno juttu, mutta tällä hetkellä rahkeni eivät riitä tuotteiden valmistamiseen myyntiä varten. Lapset ja kodinhoito lohkaisevat niin suuren osan päivistäni. Mutta esimerkiksi galleriassa lähes kaikki tekstiilit ovat kaupan! www.galleriasatuitapaa@blogspot.com

  Mutta aika näyttäköön, jos vaikka innostuisin kauppiaaksi...

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!