keskiviikko 15. elokuuta 2012

Virkkausta, nappeja ja vähän lampaitakinTänä kesänä innostuin virkkaamisesta, sillä virkkaustyöt olivat pienuutensa (vrt.tilkkutyöt) ja purkautumattomuutensa (vrt. neuletyöt) takia niin helppoja kuljettaa mukana joka paikkaan. En vieläkään kyllä osaa muuta kuin muutaman perussilmukan, mutta hui hai, niilläkin saa jo kasaan vaikka mitä mukavaa. Virkkaukseen minut innosti tyttären ja minun otsahiusten kasvatusoperaatio, anopin kätköistä löytynyt beige puuvillalankajämä ja napit, joita olin ratkonut rievuiksi revityistä vaatteista.
Kun into sitten iski, niin hiuskoruja/hiuspantoja syntyi liukuhihnalta. Puuvillalangan loputtua kerän sisältä paljastui nostalginen Puhelimen hankintaopas, joka sai hymyt itse kunkin suupieliin. 


Ja valmiit pannat pääsivät heti käyttöön. Tosin pari jätin lahjavarastoon. Tänään kerhossa päätinkin, että yksi hiuspannoista lähtee ensi viikolla matkaani ja annan sen ihanalle Minnalle, joka yllätti minut tänään totaalisesti. Hän oli löytänyt pässillemme karitsan! Voi lasten riemua, kyllä pikkulammasta on hoidettu ja suukoteltu pitkin päivää. Nyt Maileg pupuillammekin on oma pikkulammas lastenohjelmien katselutuoliksi : ). Bäää!!!!

Minnalla on muuten oma blogi os: http://minnadesign.blogspot.fi/.


Ja ihastuttavinta kaikessa.... Ruskovillan tuoteluettelossa 2012-2013 komeili myös samanlainen käsin veistetty villalammas! Meidän kaikki vauvat puettiin aina ruskovillaan päästä varpaisiin ensimmäisen puolen vuoden ajan ja kuvan löytäminen uusimmasta katalogista, oli minulle kuin matka vauvan tuoksuun muutaman vuoden taa. Ah!


Lapsi kuvassa ei ole meidän tekosia, vaan jonkun muun perheen ihanuus ; )

2 kommenttia:

 1. Kivoja hiuspantoja ja nostaögista lukemista todellakin tuo kasariluvun puhelin esite! Meiltä löytyy samanlainen pässi, mutta keinujaloilla. Saatiin tuliaisena Tallinnasta. Eilen ilmestyneessä Deko -lehedessäkin yhdessä lastenhuoneessa kurkki pässi myös. Tuleekohan tästä kärpässienijakkaran kaltainen klassikkotuote?

  Mukavaa viikonloppua!

  Lukija Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tälläiseen pässiin aikoinaan Mikkelin Tertin kartanon myymälässä ja totesin juuri tuolloin miehelleni, että tuossa tuotteessa on klassikkoainesta. Saapa nähdä miten käy. Minäkin muuten bongasin tuon pässin Deko -lehdestä ja FB:ssäkin olin saanut kommentin, että tuttavaperheeltämmekin löytyy keinutuolipässi, joten klassikko voipi tässä ollakin syntymässä, tiedä häntä....

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!