perjantai 10. elokuuta 2012

Maatilan elämää

Kesällä lasten rakentaessa puumajaansa, minäkin halusin nikkaroida jotain. Koska yksi lapsistamme haaveilee maanviljelijän ja maatilanisännän tulevaisuudesta, päätin herätellä vuosia kaapissa olleet Schleichin muovieläimet takaisin leikkeihin. Leluja oli aikoinaan saatu lahjoiksi ja löydetty kirppareilta pilkkahintaan, mutta jotenkin ne eivät vain inspiroineet leikkimään. Niinpä nikkaroin nyt maatilaneläimille tallin, eihän sitä voi iänkaiken laitumellakaan kirmailla.En todellakaan ole mikään puuntyöstön ammattilainen, mutta isäni avustuksella sain kasaan tarvittavan määrän rimoja ja pari vanerilevyä. Vasara, naula ja maalaaminen sensijaan ovat jo tuttuja juttuja, joten lasten kanssa sitten naputeltiin ja maalattiin navetta kuntoon.Nuorimmalla nikkarilla on tässä yllään tuunaamani R-Collectionin klassikkohuppari, johon aika oli tehnyt reijän. Reikä paikkaantui applikaationa Peppi Pitkätossu -kankaasta leikatulla Peppi -kuvalla. (Peppi ja Eemeli kankaita -niitä aitoja & oikeita, löytyy Lahden Alestalolta, Iskun ja Vepsäläisen vieressä sisäpihalla.)


Ja tälläinen komistus siitä tuli! Voi lasten riemua! Nyt näillä onkin sitten leikitty lähes vuorokaudet ympäri. Itsekin olin aika tohinassa uudesta maatilaleikistä naapurin perhepäivähoitajan kanssa. Pitäsiköhän joskus leikkiä salaa itsekkin tilallista - tai pyytää naapurin täti mukaan ;o)?

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille, jiihahhaaaaaaaaa!!!!

6 kommenttia:

 1. Olipas ihana navetta eläimineen traktoroineen ym. muine ihanuuksineen 0n varmaan kyllä lapsille jos aikuisillekin mieleen.

  VastaaPoista
 2. Aito tunnelma! Nykyään pääsee niin harvoin edes oikeaan navettaan tai maatilalle, jossa on eläimiä, vaikka olisi maallakin. Hyvä että näin edes leikeissä.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana pikkuinen navetta!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka iloiseksi saitte minut kommenteillanne! Oikein sydän sykähti onnesta! Kiitos!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!