torstai 10. lokakuuta 2013

Monster High -piknik


Viimepäivät ovat olleet yhtä tunteiden vuoristorataa. Hain posket innosta hehkuen koulutukseenkin (design-oppimista lapsille), mutta en pääsyt  sinnekään. Minulla kun ei ole vakkarityöpaikkaa lasten parissa. Olen tuntenut itseni epäkelvoksi ihan kaikkialla. Tylsä tunne. Vielä kun lehdestä sain lukea, että vaatetusalakin lopetetaan koulutuksena Lahden koulutuskeskus Salpauksessa, olivat tunteen aika kauheat.

No, aina jotain kivaakin tapahtuu, onneksi. Velloessani murheessani sain synttärijuhlatilauksen. Pääsinkin heti räätälöintihommiin. Teemana oli nimittäin toive Monster High -synttäreistä.Lainasin ihanalta pikku-ystävältäni Aamulta Monster High - nukkeja, jotta pääsin oikeaan swääriin tunnelman kanssa. 

Kaivoin varatosta kaikki Halloween somisteet, joita meille oli hankittu Harry Potter -synttäreitä varten. Lisäksi sain Sokoksen sponsoroimaan Neulanhaltijan työhuonetta 3+1 -päivien jätemuoveilla. Jätemuoveista syntyi hyvä viirinauha ja suojat askartelupöydille.


Trion Tigeristä löytyi teemaan sopivia pillejä ja Prismasta kuvia pilleihin. Astioina käytän syntäreillä Sisustus Fannystä ostettuja astioita, joita tilasin lisää myös Yellow Tulip -verkkokaupasta. Draamaa muoviliinan päälle tuo musta hyttysverkko, jonka purin terassin ovesta, koska jonkun pikkuihmisen sakset leikkasivat yhteen kaistaleeseen kesällä mojovan reijän.Synttäritouhuiksi kehittelin Monster High piknik-teeman. Teeman alla työstämme lasten kanssa Piknik-huovat pitsireunoin. Huopaa voi myös koristella liimatavin applikaatioin. 


Ja pitäähän piknikillä olla herkkujakin. Nämä herkut ovat lasteni ja minun yhteistyötä.
Ja tietysti piknikille tarvitaan myös kori ja tarjotin.

Jos aikaa jää, voisihan sitä vaikka työstää muutamia korujakin ja kirjoja. Eiköhän piknik ole silloin  oikein onnistunut.


Nyt näillä suunnitteluilla voikin sitten pitää muutamat muutkin Monster High- juhlat. Olipas mukava taas suunitella lastenkutsuja. Maltan tuskin odottaa kun pääsen emännäksi näihin nyt suunniteltuihin pirskeisiin syyslomalla.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!


7 kommenttia:

 1. Todella UPEA! Varmasti sankari, juhlaväki ja vanhemmat ovat innoissaan ja kiitollisia. Olet kyllä idearikas ja jaksat keksiä kaikkea kivaa lasten kans, synttäreistäsi varmasti puhutaan kauan ja sana leviää. Alku aina vaikeaa, kyllä sä tiesi löydät ja joku ovi avautuu. Älä menetä toivoa, kaikella on kai tarkoituksensa-ainakin se helpottaa ajatella niin. Toki lannistaa, mutta ihan varmasti asiat järjestyvät. Superisti tsemppiä, myötätuulta, positiivisia ajatuksia tulevaan! -Heidi

  VastaaPoista
 2. No huh, kuinka hienoja Monster High juttuja. Toivottavasti tuuli kääntyy myötäiseksi ja taitosi huomataan laajemmaltikin. Olisipa minulla olut joskus tuollaiset synttärit lapsena.

  VastaaPoista
 3. Hienot synttärit tulossa!

  VastaaPoista
 4. Hui, kun oli kaunista! Idearikas sinä olet ja yritteliäs - jatka vain samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa meininkiä! Onnea synttäripalveluyrittäjälle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommetoijille! Olen niin innoissani itsekin näistä synttäreistä. Voi kumpa saisin järjestää näitä räätälöityjä synttäteitä vaikka jokaikinen päivä : )

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!