tiistai 8. lokakuuta 2013

Pahvikirjontaa ja kiertävä pöytänukketeatteri

Olen yrittänyt viimepäivinä panostaa työhuoneeni pr-toimintaan, sillä kurssini eivät oikein ota tuulta alleen. Olen tuunannut huopasuikalein tilaamiani käyntikortteja ja kiertänyt kapsäkkini kanssa lahtelaisten lasten luona esittäen ilmaiseksi Prinsessa ja Herne -näytelmää pöytäteatterina. 

Kaksi ovea sulkeutui taas edestäni (varpaat taisivat jäädä oven väliin, sillä minuun sattuu ja kovasti...) ja olen ihan tyhjän päällä. Hain Lahdesta yhtä tekstiliopettajan tointa ja apurahoja koululaisten loma-aikojen kudontakurssia sekä konekirjottujen pitsien valmistuskirjan sisällöntuottoa varten. Ei onnistanut missään. Tekstiiliopettajan toimeen en päässyt edes haastatteluihin. Harmi. Nyt on siis panostettava tähän yritykseen ihan tosissaan (ei vain sivutoimena) tai sitten on alettava miettiä jotain ihan muuta leipätyötä tai kouluttautumista ihan uuteen ammattiin. Toimeettomuus ja turhan panttina oleminen ei ole minua varten!

Tänään esitin pöytänukketeatteria Lahden perhetuvalla. Paikka oli minulle ennestään tuntematon, mutta onneksi eräs blogini lukija vinkkasi minulle siitä ja niinpä tänään sinne kävi pyöräni ja kapsäkkini tie.

Jos vain joku päiväkoti, kerho tai pph:n ryhmä kaipaa kulttuuria päiväänsä, tulen mielelläni esiintymään. Ainakin tähän mennessä kaikki lapset ja aikuiset ovat esityksistäni pitäneet. Ottakaa vaan reilusti yhteyttä. Tämä on Neulanhaltijan työhuoneelle parempaa mainosta kuin sähköpostien lähettely. Olen laittanut jo reilusti yli 200 sähköistä mainosta Lahden alueelle, eikä yksikään vastaanottaja ole edes vastannut viestiini. Taisivat mennä pilviroskiksiin nekin sepustukseni ja mainokseni...


Tässä muutamia kuvia perhetuvalta. Aikasta kiva kotoinen ja lapsilähtöinen paikka : ). Ja ihana henkilökunta ja äiti+lapsi porukka!

Että sinne mukaan vain lahtelaiset kotiäidit jos kodin seinät ahdistavat tai lapsi kaipaa leikkikaveria.Tähän loppuun vielä kuvasarja meidän kolmivuotiaan uusimmasta käsityövillityksestä: pahvikuvien kirjonnasta. Voi, kuinka minäkin tykkäsin näistä lapsena!!!!
Nämä meidän kirjontamallikuvat olivat Trion Tiger -kaupasta. Suosittelen! Pahvikirjontoja voi myös suunnitella itse, kuten mekin teimme hoitolasten kanssa tässä joku isänpäivä sitten. Käy kurkkamassa : ).


Nyt minä uppoudun Monster High maailmaan, sain nimittäin ilokseni räätälöidä asikkaalle jännittävät käsityösynttärit teemalla Monster High. Ihanaa!!!
5 kommenttia:

 1. Kiitos Neulanhaltija ihanasta esityksestäsi, nautin satumaisesta tunnelmasta, lapsista puhumattakaan. Kivoja kuvia Perhetuvalta, outoa vain kun lapsia ei vilise :). Kiva kun muistutit noista pahviompelukuvista, niitä ei ollakaan hetkeen tehty.

  Sanski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yleensä lapset pitävät tarinoista, jotka kerrotaan omin sanoin tarinaan eläytyen. Lapset ja äidit olivat just sopivasti kuvaushetkellä syömässä ja kahvilla Perhetuvan keittiön puolella. Sain hyvät kuvat, eikä tarvinnut plurrata vieraita kasvoja. Täydellinen ajoitus siis : )

   Poista
 2. Kivan näköistä meininkiä! Ja tyylikkäät käyntikortit!

  VastaaPoista
 3. Todella kivat ja näköisesi käyntikortit! Tuollaisen saadessaan, kortin varmasti tallettaa eíkä heitä roskiin.
  Sanotaan että yrittämisen 2 ensimmäistä vuotta ovat vaikeimmat, eli tsemppiä ja kärsivällisyyttä meille kaikille yrittäjille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentoijille ja tsemppareille. Tuntuu vaan tosi kurjalle kun ei saa tehdä työtä jota rakastaa siten, että ilahduttaisi sillä lähimmäistä. Sehän tämän koko yritysideani taustalla on. Päivätyö tai koulutus (johon myöskin hain) olisi tehnyt elämästä järjestäytyneempää ja nämä kurssit olisivat sitten toimineet enemmän vapaaehtoistoimintana ja asiakastilauksina. Mutta nyt pitää miettiä kaikki kuviot uudelleen, sillä tuntuu todella kurjalta viedä lapsi hoitoon, kun itsellä päivät eivät ole likimainkaan täynnä touhua.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!