keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Myssy


Syysloman kunniaksi saatiin ensimmäiset lumipeitteet pihanurmen peitoksi. Lapset olivat riemussaan. Ei tarvinnut vanhempien houkutella lomalaisia pihalle leikkimään. Lumi on ihan mieletön luovuuden käynnistäjä.Minä neuloa pyöräytin Avatar-leffaillan aikana Pierre Cavallon hehku -langoilla tyttärelle baskerin. Baskeri oli kuin piste i:n päälle aijemmin neulomani mekon kanssa. Molemmat aivan omaa designiani : ).


 Ihana ensilumi, älä sula heti pois!

Muistutus kaikille lahtelaisille: Mukkulan kirjastolla on torstainan 30.10 ILMAINEN tuunataan poistokirjoja- työpaja, jonka pidän. Tervetuloa!!!! Ilmoittautumiset tänne!

Myös Neulanhaltijan työhuoneen kursseilla vielä tilaa! Ja vielä on aikaa tilata ILMAINEN Prinsessa ja Herne -pöytänukketeatteriesitys Lahden lapsiryhmille!

ILMAINEN ESITYS

Loka-marraskuun 2013 ajan Neulanhaltijan työhuone tarjoaa ilmaisen pöytänukketeatteriesitetyksen "Prinsessa ja Herne" Lahden päiväkodeille, esikouluille, kerhoille ja muille lasten hoito- ja harrasteryhmille.

Ota yhteyttä ja varaa ihastuttava satumainen esitys syyspäivien iloksi!

neulanhaltija@gmail.com4 kommenttia:

 1. Hieno mössä ja sopii hyvin mekkoon. Tosi söpö! -Heidi

  VastaaPoista
 2. Heippa Neulanhaltija!
  Pitkästä aikaa eksyin blogiisi - aivan ihania juttuja olet tehnyt jälleen ja oikein paljon onnea yrittäjän urallesi! Vinkkasin lasten päiväkotiin, Ainonpuistoon ilmaisesta esityksestäsi ja he olivat, tietysti, hyvin kiinnostuneita - ottanevat sinuun yhteyttä. Oikein ihanaa talven odotusta koko perheelle toivottaa Jokivarteen kimppakyydein kulkeva Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa toistekin. Mieleläni menen Ainonpuistoon nukketeatterini kanssa. Laitoin sinnekin (kuten muihinkin Lahden alueen päiväkoteihin ja pph:n ohjaajille tiedotteen) mutta ilmeisesti tässä sähköpostitulvassa hukkuivat äärettömyyksiin kaikilta. Kiva jos pääsen ilahduttamaan lapsianne : )

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!