tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulun paras lahja -pöytänukketeatteri


Olen nyt aloittanut joulukiertueen "Joulun paras lahja" -pöytänukketeatterin kanssa. Tilauksia on ropissut mukavaan tahtiin niin pikkujouluihin, synttäreille kuin lapsiryhmien päivähoidon joulunodotukseenkin. Vielä on päiviä kuitenkin jäljellä ja samaankin päivään sopii vallanmainiosti useampikin esitys.Teatterini kertoo Pekka-tontustaja hänen perheensä jouluvalmisteluista. Teatterin hahmot ja osa rekvisiitasta ovat itse tekemiäni. Esityksessä on paljon kierrätysmateriaaleja ja kirpputoreilta löytyneitä aarteita.


Esitykseen kuuluu myös musiikkia, jota tässä kuvassa isosisko-tonttukin parhaillaan flyygelillä esittää.


Äiti-tontun ihastuttavat pipariteokset tilasin Happy Little muffin -bloggarilta. Jauhot, munat ja kynttilät ovat omaa käsialaani. Pienet kaulimet jne. ovat Tiimarin poistomyynnistä.


Ihania pieniä näpertelyjä on saanut viime päivinä tehdä...Esityksessä päästään käymään myös Joulupukin pajassa. Pajassa Pekka-tonttu työstää joulun parhaita lahjoja perheelleen.

Mukavaa joulun odotusta! Ja muistakaa tämänkin tarinan suurin opetus: Jouluna tärkeintä ei ole antaminen vaan yhdessä oleminen ja rakastetuksi itsensä tunteminen.

Halit teille jokaiselle!


LISÄYS MYÖHEMMIN: Tässä linkissä upeat kuvat oikein ammattilaisen ottamana "Joulun paras lahja" nukketeatterini eräästä esityksestäni. Käykää kurkkaamassa!

15 kommenttia:

 1. Ihana! Mulla oli mielessä nukkekodin joulukoristelu. Tästä saa kivasti inspiraatiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on todella mukavaa kulla että sait ispiraatiota. Onnea nukkekotisi joulukoristelun valmistukseen!

   Poista
 2. Herttaiselta vaikuttaa tämäkin ihanuus. Teetko keikkaa muullekin Suomeen kuin Lahteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääosin kierrän vain Lahden seudulla, mutta jos matkakorvaukset hoituvat tilaajan puolesta, ei mikään estä minua lähtemästä kauemmaskin. toivoisin kuitenkin, että esityksiä olisi silloin enemmän kuin yksi. Minulla kun menee koko työpäivä sitten reissaamiseen ja reissaamisesta kun ei palkka juokse. Mutta tilatkaa vain rohkeasti muuallekin Suomeen esityksiä, kyllä kaikki yleensä järjestyy jotenkin .

   Poista
 3. Tosi hienolta kyllä näyttää. Mistä materiaalista ovat tuo piparkakkutalo ja piparit, jotka olet tilannut? Hienot. Varmasti viimeiseen asti hiottu esitys rekvisiittoineen. Hyvää joulunodotusta! -Liukkoset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan piparien massa Gernit massaa. Sitä samaa, olen käyttänyt myös noissa tontuissa. Se pitää polttaa, siksi itse käytän sitä nykyään lasten kanssa vähän. Massana se on helposti muovautuvaa ja siinä on paljon värejä. Myös Fimossa (jota käytän lasten kanssa) on paljon värejä ja sitä on sekä uunissa kuivatettavaa, että ilman uunia kuivavaa (jota minä käytän). Molemmissa massoissa vain mielikuvitus on käytön rajana. Fimossa ei ollut valikoimissani ruskeaa, enkä jaksanut sekoitella oikeaa sävyä, joten tilasin ne herkkujen taitajalta Happy Little Muffin -bloggarilta. Eiks´ole ihanat?!

   Poista
 4. Aivan ihana esitys oli. Kiitos vielä kerran. Ihana joulutunnelma valtasi mielen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!!!!! On mukavaa saada palautetta. Oli mukava käydä tuomassa joulutunnelmaa lapsikatraasi keskelle. Ja se teidän kissa oli kyllä IHANA!!!!!!!

   Poista
 5. Voi mikä ihastuttava vanhanajan tonttuinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin vaan tuo vanhan ajan joulu kolahtaa tarinoissa itseenikin enemmä kuin blog-bling muovikrääsäjoulu.

   Poista
 6. Hetken muuten jo mietin noinko se kissa sinne kassiisi hyppäsi kun ei missään näkynytkään vähään aikaan :D

  VastaaPoista
 7. Kitos upesta esityksestä tänään pääkirjastolla! Esitys puhutteli äitiä ja lasta vielä koko kotimatkankin. Mukava blogi sinulla, pitääpä tutustua oikein tarkemmin.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!