lauantai 16. marraskuuta 2013

Naistenilta joulufiiliksissä


Tänään sain ravintolapäivän meiningeissä työhuoneelleni vieraikseni kuusi rautaista rouvaa. Naisenergialla me iskimme kiinni poistokirjoihin ja kirjojen sivuihin, tuunaillen niitä glögin, rieskan, joulutorttujen , pipareiden, piparminttusalmiakin ja höpötyksen kera.

Pöytään pääsi vanhasta astiapyyhkeestä tuunaamani pannumyssy ja Greengaten punapilkulliset astiat : Joulufiilis oli heti luotu.

Aloitimme puuhastelun varhain iltapäivällä.
Hyvässä seurassa aika sujahti niin, että viimeisten lähtiessä oli ulkona jo sysimustaa.


Kiitos ihanaiset naiset! Oli kiva sisäänajaa työhuoneeni aikuisessakin seurassa. Tervetuloa toistekin työhuoneelleni! Ja lukijat huom: Minulla on tulossa pannumyssykurssi täässä aivan piakkoin. Kurssitiedotteen löydät TÄÄLTÄ. Myös kirjatuunausta olisi tiedossa myös ensiviikolla. Tiedotteen löydät TÄÄLTÄ.


Lämmintä ja rentoa joulun odotusta ihan jokaiselle lukijalle! Ja muistakaahan Lahden seudulla kysellä minulta joulun odotukseenne pöytänukketeatteria, joka on nyt täysin valmis. Siitä tuli suloinen , opettava ja koskettavakin. Ja siinäkin on tuunatuja kirjoja peräti 3 kpl : ) ja kirjansivurekvisiittaa siellä täällä.

3 kommenttia:

 1. Oih, mahtava pannumyssy ja mukavan näköistä meininkiä teillä. Pääsisipä täältä Pohjoisesta sinne Etelään touhuamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meininki oli mukavaa, kyllä. Monet Pohjois-Suomesta kaipailevat kursseilleni. Pitääpä yrittää järjestää teille kurssi vaikka Ouluun ensikesälle.

   Poista
  2. Tervetuloa vaan Ouluun!!!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!