perjantai 22. marraskuuta 2013

Pannumyssyjä ja joulumyyjäisiä


Tänä viikonloppuna joulu alkaa jo kolkutella meidänkin perheen arkea. Tarjolla on useita tasokaita joulumyyjäisiä,  lasten joulupajaa sunnuntaina 24.11 klo 12-15 Mukkulan koululla (minulla on siellä pieni paperituunauspaja)  ja ensi-ilta "Joulun paras lahja"-pöytänukketeatterini kanssa. Yhdet Prinsessa ja herne -synttäritkin järjestän työhuoneellani lauantaina. Mukavaa puuhaa siis tiedossa.
Tässä pari mainosta myyjäisistä, joissa minäkin aijon käväistä. Ornamon myyjäisiin meinasin osallistua myyjänäkin, mutta nukketeatterit ja opettajan sijaisuudet veivät aikani suurimuotoiselta myyjäistuotteiden valmistukselta. Joten osasin onneksi jakaa voimavarani oikein. Minun huivejani saa ostaa tänä viikonloppuna siis vain Perälän joulumyyjäisistä, Orivedeltä.


Olen minä jotain kuitenkin ehtinyt ommellakin. Olen työstänyt mukavaa liikelahjaprojektia villasukista ja ommellut muutamia panumyssynäytteitä työhuoneeni tulevalle pannumyssykurssille. pannumyssyjä oli ajatus tehdä tuleviin c/o Malskin myyjäisiinkin, mutta saas nähdä kuinka ehdin.

Yhden pannumyssyn työstin huomisten Maileg-hiirulaissynttärien inoittamana (Prinsessa ja herne). Siitä tuli tälläinen. Pannumyssyihin kierrätin vanhoja keittiöpyyhkeitä, liinoja ja pellavalakanoita sekä pieniä pellavavärinäytetilkkuja, joita tuossa ylimmäisessä kuvassa Peppi-laseissa värinpäästötestissä. Ajattelin, että tuon muffinin voisi vaikka värittää kangastusseilla. Miltä kuullostaisi?

Mukavaa viikonloppua kaikille! MInä taidan vielä virkata tuolle muffinia ihailevalle pikku hiirulaiselle kruunun, niin sitten pannumyssy on kuin suoraan "Prinsessa ja Herne" -nukketeatteristani.

2 kommenttia:

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!