sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kevättä kirjassa


Koko viikonloppu on ollut ihanaa väri-ilottelua 4v. Moshi Monsters synttärien keskellä. Tänään kävimme vielä lasten kanssa katsomassa Annelia ja Onnelia elokuvateatterissa. Me niin tykätään Anneli ja Onneli kirjoista koko perhe. Elokuvasta ja upeasta ulkona hehkuvasta auringosta tuli niin voimakas keväänodotusfiilis, että saatte tekin jo kurkistaa tässä postauksessa kevään ensimmäsiin lumikelloihin Neulanhaltijan taikapuutarhassa ; ).


Tämä postaus tosin on aika graafisessa musta-harmaa-valkoisessa värimaailmassa. Joskus on nimittäin hyvä nollata kaikki väriterapia, jotta jaksaa taas painaa karkkivärien kimpussa tulevissa produktioissa.Tämä lumikellokirja on yksi keväinen tuunausvinkkini tuleville kirjatuunauskursseille. Näitä ihastuttavia aidon näköisiä tekolumikelloja sai nyt Tiimarin poistoista euron kappale. Ostin melkoisen satsin ; ) Näistä kevään ensimmäisistä kukista saa sitten pihalle vanhaan peltivatiin kauniin tervetuloa Neulanhaltijan työhuoneelle -asetelman.  Mukavaa kevään odotusta teille kaikille!

Aijempiin kirjatuunauksiini ja tuleviin kursseihini pääsette tutustumaan TÄÄLTÄ.

10 kommenttia:

 1. Oi, lumikellot on mun lemppareita!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, mieletön :) Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin tästä tuli aikasta ihana. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä sopii kukka-astelmana kyllä pelkistetympäänkin kotiin.

   Poista
 4. Kaunista taas! Mistä ihmeestä sinä pulppuat näitä ideoita ja elämän tarmoasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on kuule niin paljon vapaa aikaa nykyään, että väkisinkin syntyy vaikka mitä käsitöitä. Muuten päivät muuttuvat puuroksi - ja minä inhoan puuroa : )

   Poista
 5. Ihan mielettömän magee ja kaunis idea!!!!! Ja nuo keijut ja kirjalaukkukin ja kirjatie satumaahan ihan todella inspiroivia! Ja minäkin odotan näkeväni Onneli ja Anneli- elokuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos, Kesätuulia! Näitä kirjatuunauksia on nyt syntynyt vino pino, pitänee varmaan kohta järjestää joku prototyyppien myyjäistapahtuma ; ). Onneli ja Anneli oli tosi kiva - myös pojille, vaikka olimmekon ainoa poikaperhe koko esityksessä! Susittelen myös lukemaan kaikki Onneli ja Anneli sekä siitä jatkoa ovat Putti -kirjat. Ne on ihania!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!