perjantai 17. tammikuuta 2014

Moshi Monster synttärit ovat täällä


Hurraa .... Moshi Monster huvipuisto on juuri vallannut talomme. Puolentoista tunnin päästä saapuvat ensimmäinen kymmenpäinen lapsijoukko juhliin... 4-vuotiaamme on intoa piukeana : ).

Minulle annettiin tälläiset mielikuvakartat juhlien toteuttamista varten. Visiot olivat vahvasti tarjoiluissa ja huvipuistohengessä. Väriä, elämäniloa, kitchiä, hulluttelua...


Moshi Monsterit rakastavat vaahtokarkkeja, niinpä ohjelmoin lapset työstämään megasuurista vaahtokarkeista monstereita.

Minun tuunatessani pahvista tiimarin poistoista löytämääni euron Vintag-henkistä kerrostarjotinta pitsinauhoin, työstivät ahkerat lapset myös Monsteritikkareita.

Olen itse havainnut useilla lastenkutsuilla, että lapset syövät kovin kehnosti täytekakkuja, niinpä minä päätin työstää kakun sijasta minikokoisia vaniljamuffineja Moshien rakastamin Gummy Bears -karkein. Mutta kun sankari kuuli suunnitelmistani, ilmoitti hän ykskantaan, että kyllä kakku pitää AINA olla synttäreillä. Niinpä siis tehtiin yhdessä vielä teeman hengessä kakkukin...Toiveena oli Mosling-kakku Oddien tyyliin. Oddie on muhkea ja tahmea donitsi, joka juoksee karkuun Mosheja, ettei joutuisi heidän suihinsa.

Ja veikeä kakkuhan siitä syntyi....Ja koska synttäreillä on mukava olla lapsilaumalle herkuttelujen ja vapaan leikin ohella puuhaakin. Järjestämme halukkaille olohuoneeseemme Moshi Monsterien muovailu nurkkauksen.

Tein maitotölkeistä (taas kerran) pieniä taloja, joihin kukin lapsi saa työstää oman asukin. Jokaisesta talosta löytyy myös pieni pussillinen Moshi Monster -karkkeja pikkutalon ja moshin kanssa kotiin viemisiksi.


Nyt sitten vain vieraita odottamaan....
Synttärisankari pukeutuu tekemääni Viileän Venlan asuun ja lelutkin on aseteltu kauniisti kaverien leikkejä. Tervetuloa ystävät!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli ihanaa väriterapiaa väkertää näitä talven pimeyden keskellä : )

   Poista
 2. Upean näköistä, kyllä oli varmaan sekä sankari että vieraat mielissään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienot olivat juhlat! Kolmetoista juhlavierasta oli perjantaina ja 17 lauantaina, eli mehua ja kahvia sai kaataa koko perheen voimin ; ). Ah! Kiitos kaikille juhlijoille ja onnelllista 4-vuotiasta onnitelleille!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!