keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Moshi Monster -maailma


Mukavaa alkavaa vuotta teille kaikille lukijoille ja satunnaisille vierailijoille! 

Meillä vuosi vaihtui oman perheen kesken leikkisissä tunnelmissa. Työstimme nimittäin tulevat 4 v synttärit mielessämme Moshi Monster -kylää tyttäremme huoneeseen. Moshi Monsterit ovat lastemme suosikkitietokonepeli-hahmoja ja nyt myös tulevien synttärien teema pyörii sankarin toiveesta Moshien ympärillä. Ilmaisessa Moshi Monster -pelissä lapsi hoitaa omaa adoptoimaansa Moshi Monsteria, viihdyttää sitä, tekee vähän töitä, että voisi ansaita lemmikilleen ruokaa jne. Peli on väkivallaton ja siinä on paljon eri tasoja, joilla lapsi voi käyttää loogista ajattelukykyään. Lisäksi peli on ihastuttavan värikäs ja iloinen grafiikaltaan.Edellisen postauksen maitotölkkiaskartelusta innostuneena, työstimme Mosheillekin pikkukoteja. Tälläisiä pikkukoteja ajattelin myös (ehkä) työstää myös synttärijuhlissa lasten kanssa. Voisi sitten pikkuvieraat viedä pikkukodin mukanaan kotiinsa ja laittaa sinne oman pienen leluhahmonsa asumaan. Kotiin mahtuvat niin Schleichin pikkueläimet kuin Petshopit.


Lastenhuoneen Mochi-maailmaan sekoittuivat sulassa sovussa playmobilet, Moshit, itse tehdyt pikkuruoat, Schleichit ja Zoobleskin.


Että eikun leikkimään taas...


Nyt alkuvuodesta blogiin tuleekin enemmän tälläistä lelu- ja lastenkutsuaihetta taas. Minulla on työstymässä uusi keiju-tarina nukketeatterina ja parit synttäritkin saan järjestää.

Satumaista vuotta 2014 teille ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

  1. Kivaa alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Olipa väriterapiaa taas! Kiitos! Mukavaa satumaista vuotta myös sinulle, Neulanhaltija!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!