maanantai 6. tammikuuta 2014

Puita nukketeatteriinOnpas ollut mukava loma ja pitkä. Tähän lepoon ja yltäkylläisyyteen arki on jo hyvin tervetullut. Joulu ja alkuvuosi on ollut Lahdessa lumeton ja lauha. Kevätkelit keskitalvella ovat olleet suotuisia myös keijumaailman ideoimiseksi. Alla muutama kuva perheemme muutaman päivän takaisesta retkestä Pirunpesälle Hollolaan. Näimme retkellä niin paljon keijumaisia maisemia, että siitä elämyksestä myös nukketeatteri sai uutta tarpeistoa.


Upeaa ja niin mielikuvistusta kutkuttavaa...

Kaikki luonnossa enteili kevättä. Saadaankohan me lumista talvea tänne ollenkaan tänä vuonna?Retken innoittamana työstin paperimassasta ja maitotölkeistä keijupuita.

Puihin tuli salaisia koloja & luukkuja sekä yhdestä kirpputorilta ostetusta leistä purettuja kukkien terälehtiä. Sitruuna-keiju, päärynä-keiju ja omena-keiju tutustuivat iloisina keijumetsäänsä.


Bim bidi, Bam bidi buu....

12 kommenttia:

 1. Hienoja puita, olet kekseliäs ja taitava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puista tuli kyllä mukavat. Itseasiassa rekvisiittaa / tarpeistoa pukkaa kokoajan niin, että saisin varmaan kohta kaksi erillistä keijunäytöstä aikaan : ).

   Poista
 2. Tosi hienoja ja keijumaisia puita!

  VastaaPoista
 3. Aahhhh! Pääsisimpä nukketeatteriisi joskus. Ihania juttuja olet taas työstänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos asustelet Suomessa, niin kesällä kierrämme kyllä siellä täällä ja tuolla ja nukketeatteri kulkee kyllä helposti mukana auton perällä. Joten minulta voi tilata esityksiä myös muualle Suomeen kuin Lahden alueelle!!!!!

   Poista
 4. Hienoja metsäkuvia. Nyt on helppo mennä metsään, kun ei ole lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, metsä on nyt paras paikka ulkoilla kun lunta ei ole. Oma piha ei tarjoa nyt mitään mielenkiintoista -nurmiliejua vaan.

   Poista
 5. Voi mikä blogilöytö facebookin vihjeen perusteella. Upeita töitä olet tehnyt. Tulen varmasti toistekin. Mukavaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun viihdyit ja tervetuloa toiestekin tai vaikka lukijaksikin. Myös Facessa on Neulanhaltijalla omat sivut. Tervetuloa Neulanhaltijan SOME -joukkoon!

   Poista
 6. Ihania kuvia! Ja aivan upea keijumetsä! Ei kyllä arvaisi mihin kaikkeen maitotölkeistä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhuoneeni on nyt täysin keijujen valtaama : ) Ihanaa seuraa nuo pienet väripilkut jotka kirmailevat satumetsässä : )

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!