maanantai 13. helmikuuta 2017

Kirjasta soittorasiaksi ja pieniä perhosia ja rautalankakasveja


Avaruusprojekti jatkuu...

Edellisen postauksen sormiväreillä maalaaminen sai minut niin pauloihinsa, että työstin useamman sormiväripaperin varastoon tulevia projektejanikin varten. 

Kaksi maalausta pääsi kuitenkin heti käyttöön. Toisesta työstin kirjan kannet Avaruus-nukketeatterin soittorasiakirjaa varten ja toisesta perhosia samaisen nukketeatterin toiseen kohtaukseen (Joo, luit oikein;  perhosia avaruusteemaan, mutta ne sopii siihen kuulkaas hienosti). 

Ja voi sentään kuinka paljon kaikkea muutakin olen tehnyt. Ihan kuulkaas aamusta iltaan. Olen niin intoa täynnä. Eli postattavaa tulee paljon lisää lähiaikoina....

Soittokirjaa varten silppusin ensin paperiveitsellä yhden lukuisista runokirjoistani.


Silppuamisen jälkeen liimasin sivut toisiinsa erikeepperillä ja maalasin vielä kirjan sisuksen sinisellä. Kannessa olikin kaunis omistuskirjoitus, jonka jätin tietysti soittorasiakirjaan näkyviin.


Ja niin avaruuskirja sai päällisensä ja muuttui aika hurmaavaksi taikarasiaksi.Lopiksi liimasin kirjaan Mozarttia soittorasian muodossa. Näillänäkymin tämä kirja aloittaa ja lopettaa nukketeatteriesitykseni.
Toisesta maalaamastani paperista leikkasin Suomalaisen kirjakaupan alehyllystä löytämälläni leikkurilla perhosia. Nämä perhoset pääsevät liihottelemaan Avaruus-nukketeatterissa sivihahmona esiintyvän mummun puutarhaan teemalla "Maapalomme on kaunis".


Vanhistin vielä perhoset kontaktimuovilla, jotta ne kestävät teatterista toiseen. Mummun pahvilaatikkopuutarhan rakentamiseen pääsette tutustumaan seuraavassa postauksessa. Mutta tässä alla vielä kuvia perhosten sijoituspaikoista, rautalankakukista ja pensaista :).

Eli tälläistä tällä erää... perhoset pääsivät kasvien luo.... projekti jatkuu...

Mukavaa huomista ystävänpäivää!!!


4 kommenttia:

 1. Huikean hieno!!! -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä kaikesta tekemisestä AIKA INNOISSANI!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! Ootpas sinä aamuvirkku, kun katsahdin tuota kellonaikaa tuossa kommentissasi. Mukavaa ystävänpäivää!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!