perjantai 17. helmikuuta 2017

Raketti


Avaruusnukketeatterissa pitää tietysti olla raketti. Kirjoitinkin jo sen aloittamisesta tuossa jokin postaus sitten, mutta nyt se on valmistunut ihan valmiiksi.... 5...4...3...2...1.... NYT....Ensin raketti sai huopakoristeita, jotka ompelin käsin. Voi taivas, kuinka terapeuttista olikin ommella pitkästä aikaa käsin. Tätä pitää kokeilla ehdottomasti toistekin!Sitten raketti sai ikkunat heijastinnauhasta ommellen.

Ja tietysti ompelin myös lieskat ja laskutelineet raketin alle. Kaikki materiaalit sain lahjoituksena Volar Plasticilta Lahdesta. Olen hyvin kiitollinen heille materiaalien sponsoroinnista!


Raketin kyytiin avaruusunimatkalle pääsee Uniukko, nimeltään Tähti ja tarinan päähenkilö työnimellä Emilia.


Liitin rakettiin ommellen myös Ledvalot, jotka syttyvät päälle raketin lähtiessä lentoon. Raketin retkistä lisää seuraavassa postauksessa, jossa esittelen muovipalloista, paperimassasta, heijastinauhasta ja huopakankaista työstämääni aurinkokuntaa.
Tässä kuvassa aurinkokunta vielä hieman keskeneräisenä....

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Minä otan nyt käteen avaruuskirjan ja alan opiskella nippelitietoa aurinkokunnastamme. Heissan!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos tilkkureppu. Pähkäilen juuri mistä ja miten saisin raketille laskupaikkoja eri pleneettojen hengessä, sillä se on on laskeuduttava aina johonkin suht karhealle alustalle. Muuten laskutelineet lähtevät luisuun. Olen maalannut muovimattokokeilua ja bukleemattokokeilua. Eli tuotekehittely jatkunee vielä :).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!