lauantai 21. tammikuuta 2012

Kevättä hangellaKeijusynttärien yhteydessä Neulanhaltijan koko koti siirtyi kevätfiiliksiin. Punaiset tekstiilit siirtyivät varastohuoneeseen ja tilalle kannettiin keltaista ja vihreää : peittoja, tyynyjä, verhoja. Ihanaa, valo on voittanut pimeyden!!!


Tässä Neulanhaltijan omaa designia pellavalangoista  kangaspuilla kutoen...


..huovutusta unohtamatta..


 

Yksityiskohta huovutetusta merinovillatyynystä, jotka Neulanhaltija on kuvioinut hahtuvalangangalla ompelukoneella.Ja yksityiskohta raidallisesta merinovillatyynystä, johon Neulanhaltija kirjoi myös koukeroraitoja raitojen "varjoiksi".

Neulanhaltija -blogi täytti muuten tänään 5 kk. Lukuklikkauksia oli tätä kirjoittaessani 7582. Kiitos teille rakkaat lukijat, että olette käyneet tutustumassa ideoihini! Ja kiitos myös lisääntyneistä kommenteistakin, niitä on ihana saada! 

3 kommenttia:

 1. Ihania kevätvärejä ja kauniita tyynyjä! Mielenkiintoinen ja ihastuttavan herkkä kuviointi tuossa ruusu /pioni tyynyssä!!!

  VastaaPoista
 2. Neulanhaltijalla on kyllä uskomaton värisilmä!!! Ihania yhdistelmiä, kuin karkkikaupassa.

  Onko nuo limet merinovillatyynyt huovutettu merinotopsista vai esihuovutetusta merinolevystä?

  Mimmu

  VastaaPoista
 3. Nämä kaikki 4 tyynyä ovat myös itselleni mielusia. Niiden värimaailma miellyttää silmääni ja ne antavat raikkaan tuulahduksen hiekanvärisellä sohvallamme.

  Kudotut tyynyt on työstetty kangaspuilla kirpparilta löytämieni pellavalankanyssäköiden aarteista. Pellavalangat riittivät juuri kahteen molemminpuoliseen raidalliseen pellavatyynynpäälliseen. Uskomaton mäihä, jälleen kerran!

  Merinovillasta huovutetut tyynyt on työstetty esihuovutetusta merinolevystä kaksinkertaisena. En muista onko merinolevy aikoinaan ostettu levy Merinovilla.comista, mutta luulisin niin. Itseasiassa merinolevystä piti tulla vielä huovutusvaiheessakin, yllätys, yllätys vessanmatto, mutta näköjään minulla on jokin outo tapa työstää kaikista vessanmattoprojekteista lopulta jotain aivan muuta, kuten nyt nämä tyynyt. Näiden tyynyjen toinenpuoli on Iskun tehtaanmyymälästä (Lahti, Mukkula) puoli-ilmaiseksi ostettua limen vihreää sisustuskangasta.

  Tyynyissä on piilovetoketjut.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!