perjantai 25. toukokuuta 2012

Pontso jamälangoista virkaten


Ihanat, rentouttavat neuletapaamisemme hiipuivat kevään tullen olemattomuuteen. Surku! Koska minulla jäi neuletapaamisissa aloittamani jämälankapontso kesken, piti keksiä joku hyvä aika sen loppuun työstämiseen. (Itse asiassa pontsosta piti tulla ensin mekko tyttärelleni, mutta työn edetessä huomasin sen olevan mekoksi aivan liian painava, joten suunnitelmiin tuli pikkumuutos...)


Lapsemme pelaavat mielellään  lautapelejä. Etenkin esikoinen on ihan lautapelihirmu. Ja vielä jos pelissä käsitellään lukuja tai rahaa, sen parempi. Joulupukki oli huomannut tämän ja toi perheellemme lahjaksi Monopolin juhlaversion, jossa VISA vinkuu ja hotellin omistajat ryöstävät köyhät matkalaiset vararikkoon. Äitinä toimin kuten suomalainen "SuperMarjo", joka hyödyntää kaikki lastensa harrastusajat työnteolle. Niinpä minäkin virkkasin peleissä kuin vimmattu (Ja hävisin aina, olisi vissiin pitänyt keskittyä enemmän finanssitalouteen...)


Ja pikkuhiljaa pontso alkoihin saada muotoaan...Lopulta innostuin työstämään pontsoa yömyöhäänkin, vaikka välillä uni olisi ollut huomattavasti fiksumpi vaihtoehto...


Mutta kolmen kuukauden näpertelyn jälkeen värien ilotulitus on viimein valmis : ) Ja niin omat kuin anopinkin jämälankakerät hupenivat mukavasti!"Kiva tuli!" iloitsi Pikku-Hukkakin.


Päättelylangat siirsimme kortteihin.
Toivotan värienergiaa jokaisen lukijan tulevaan viikonloppuun!


3 kommenttia:

 1. Olipa iloinen pontso! Tulee tälle tädille ihan karkkikauppa mieleen, nam! Ja hyvä idea tuo langanpätkien hyödyntäminen onnittelukortteihin, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kortit! Taidan "varastaa" idean, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Olkaa hyvät vain ideoista! Kiva kun miellytti. Omasta mielestänikin niistä tuli oikein hienoja ja vähällä vaivalla :o).

  Ideani ovat vapaasti kaikkien kopioitavissa, mutta myyntiin meneviin tuotteisiin toivon jokaisen keksivän omat ideat. Kerran nimittäin bongasin oppilaani myymässä täysin minun suunnitelemiani malleja Naistenmessuilla ja siitä jäi aika ikävä mieli itselleni.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!