maanantai 24. syyskuuta 2012

Tunnustus
Sain tälläisen post it -lapun kiitoksena mukavasta blogista  http://nuppuneula.blogspot.fi/ -blogin bloggarilta. Mitä kauneimmat kiitokset hänelle!

I love your blog  -Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tämän sinulle myönsi.

2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Olen itse erittäin surkea blogien lukija ja blogisurffailia. Minulla ei ole surffailuun riittävästi aikaa ja toisaalta pelkään, että toisten ideat tulevat salakavalasti omikseni tai että kadotan itseni ja oman tyylini tuntiessani alemmuutta muiden täydellisistä layouteista ja postauksista. Tämä oma blogi siinä esittellyine puuhineen vie lähes kaiken "luppoaikanai" päivässä. Olen myös asettanut niin itselleni kuin lapsilleni ruutuajan. Ruutuaikamme, 2 h/päivä ja vähintään yksi ruuduton päivä/viikossa, koskee kaikkea sähköistä mediaa niin tietsaa kuin telkkaa ja tallenteita. Muutoin perheen keskinäinen aika jää mielestämme liian vähiin. Perhe on kuitenkin minulle kaikista tärkeintä maailmassa, vaikka näyttöruudun takana olisikin toinen toistaan mukaansa tempaisevia blogeja. Ja niitä upeita blogeja teillä Neulanhaltija -blogin lukijoillakin riittää.

Olen kuitenkin kirjautunut lukijaksi muutamaan blogiin, jotka nyt voisinkin teille I love your blog -tunnustuksen sääntöjen mukaan esitellä.

Blogi 1) http://www.kaunispienielama.blogspot.fi/ . Blogi, jota jokaisen lasten kanssa teknistä työtä ja puutöitä harrastavan kannattaisi silloin tällöin lukea. Ihania ideoita, selkeitä ohjeita ja todella kauniita kuvia.

Blogi 2) http://a-lace-diary.blogspot.fi/ . Blogi, joka kuljettaa lukijansa pitsien mielenkiinoiseen maailmaan. Yksityiskohtaista nippelitietoa pitseistä ja niiden valmistustekniikoista sekä kuvia pitsituotteista.

Blogi 3) http://villakaapa.blogspot.fi/ . Blogi, jossa mielenkiitoisia ideoita lasten kanssa puuhailuun ja askarteluun. Aika uusi blogi-tuttavuus, mutta todella lupaava alku!

Blogi 4) http://crazymomquilts.blogspot.fi/ . Tilkkutyöharrastajan unelmablogi. Kaikkea kaikille. Satoja upeaakin upeampia tilkkutöitä.

Blogi 5) http://keltainentalorannalla.blogspot.fi/ . Upeita kuvia sisustuksen eri tuulista. Gloria Blog -awards ehdokas. Blogi on kuin  upea sisustuslehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!