sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viittoja näkymättömille ja näkyville


Eilen illalla pojille tuli Lego-leikeissä riitaa siitä kumpi saisi ukkelinsa harteille viitan. Kuuntelin väittelyä jonkin aikaa, kunnes päätin ehdottaa, että aamulla työstän molemmille viittoja vaikka kymmenen, jos lopettavat riitansa. Aamulla toteutin lupaukseni jo ennen kuin pojat edes ennättivät herätä. Viittoja tuli ... muutama enemmän kuin kymmenen ; ).

Käytin oikeaa Lego-viittaa kaavana ja leikkelin läjäpäin pikkuviittoja ja näkymättömyysviittoja kaiken maailman kiiltävistä kankaista, joita pussukoistani löysin. (Kankaat:  Kangaskauppa Wexler, Lahti)


Kyllä nyt viittoja piisaa taas vähäksi aikaa.
Ja kun on ompelijaidentiteetti, piti vähän ommellakin... Belville -tytöt saivat myös omat pikkuhamosensa.

Sain ommella tänään ilokseni vähän muutakin, sillä käväisin taas nuppupeittotalkoissa. Nuppupeitto-tuotoksistani lisää seuraavassa postauksessa.

4 kommenttia:

 1. Hyvä idea, hauskoja! Ai miten näppärää, kun lapset ilmaisevat jonkin tarpeen, äiti tekee! Vau!
  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun isäni oli ja on yhä vastaava vanhempi. Aina kun jonkun idean heitin, isä toteutti sen lähes välittömästi - joten ei ole omena puusta kaus pudonnut ; ).

   Poista
 2. Hei hauskaa!!!! Me tehtiin aivan samaa eilen, kun meidän pojat riiteli yhdestä viitasta :D Leikkasin vaan vanhoista paidoista viittoja, myös useamman :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!