keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mää, Bää ja Böö & huopa


Meillä Lahdessa on ollut viimeaikoina hienoja talvipäiviä. Tänään tuuli oli kova, mutta kun tamineet ovat oikeat, on ulkona kiva viilettää.

Pikku-ystävämme Mää, Bää ja Böö esittelevät tässä talvipäivän kuumimpia huopatrendejä...Kaikki huopatuotteet ovat Neulanhaltijan käsialaa. Mää, Bää, ja Böö on työstetty vanhasta valkoisesta kylpypyyhkeestä Tilda - ohjeilla (Tildan kevät, Tone Finnager).

Tänään Lahden Mukkulan kirjastossa alkoi kirjastovirkailijoiden toiveesta pieni Neulanhaltijan "kevättä odotellessa" vitriininäyttely. Näyttelyssä on esillä täälläkin esiteltyjä käsityötuotteita sekä muutama ihan uusi keväinen tuote, joista tännekin tulee päivitystä pääsiäisen alla.


4 kommenttia:

 1. Hei, kiva blogi sinulla! Tykkäsin varsinkin vaatteiden tuunauksista. Ihania ideoita. Olisikosinulla vinkkejä virpojien asuiksi?Varsinkin pojille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistasi! Muistan hyvin ajan kun meidän perheessä oli vain poikalapsia ja harmittelin aina mielessäni kirjastossa kun kaikki ihanaakin ihanammat käsityökirjat sisälsivät pääosin mahtavia ideoita tyttösille. Nyt kun perheessä on oma ja lainatyttönen, huomaan itse toistavani samaa kaavaa. Tytöille on vaan niin helppo suunnitella kaikkea! Etenkin nyt kun omat pojat ovat niin farkku-trikoopaita/kauluspaita-sällejä. Mutta älä hätänny, tuossa ompelukoneen pällä on viikattuna seuraavat tuunausprojektit ja ne on pojille! Joten kunhan kone taas joku päivä ehtii surista, tulee tuunausta lisää. (Viimepäivinä olen ollut jotenkin väsynyt, enkä ole saanut oikein mitään aikaiseksi)

   Virpomisasuina meillä pojat ovat halunneet pukeutua aina velhohattuihin (S-market) ja mustiin viittoihin (Tiimari)- samat asut pistetään päälle halloweenina. Naamaan muutama lisäpisama ja nenäksi kartongista ja kuminauhasta askarreltu "porkkana". Itse asiassa olin unohtanut tänävuonna koko virpomishommat, joten kiva kun muistutit. (Meidän kadulla asuu pääosin eläkeläisiä, joille virpojalasten vierailu on hyvin mieluisa kokemus ja lapset saavat aina palkaksi suunsa makeiksi... ilo on siis molemmin puoleinen)

   Poista
 2. Hei, froteepyyhelampaat näyttävät ihanilta. Olen miettinyt vanhojen froteepyyhkeiden kohtaloa, ja tuossa nyt olisi ainakin yksi idea.

  KLINIKA+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä froteepyyhelampaat oli myös tosi helppoja ja nopeita valmistaa sarjatyönä. Ihailen suunnattomasti Tilda ohjeiden oivalluksia kaavoituksen ja ompelun suhteen. Suosittelen kokeilemaan, jos et vielä ole tildajuttuihin tutustunut.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!