perjantai 3. elokuuta 2012

Anopin mökilläOlemme palanneet kesälomalta kotiin ja palailemme pikkuhiljaa arkirutiiniemme pariin. Oli hieno kesä, vaikka sää olikin toisinaan kovin kosteaa. Loman tarkoitus kuitenkin toteutui ja onnistuimme irtautumaan arjesta ja kotielämästä täysin. Kiitos kaikille meitä kestinneille ja kestäneille!

Tässä kuvakollaasia Anoppini mökiltä. Näihin kuviin on mukava palata fiilistelemään kesää nyt kun pikkuhiljaa palailemme taas työn pariin.


Tätä huippukosteana kesänä saimme unohtaa räsymattopyykin. Pesula hoitakoon homman syksymmällä.
Anopin mökkihuussin tuunasimme mieheni kanssa viimekesällä, kun lasten oli niin vaikeaa käydä tarpeillaan tummasävyisessä huussiissa. Ihan kiva tuli, eikö?Mukavaa elokuuta kaikille lukijoille! Minä alan nyt pikkuhiljaa postailla kesällä syntyneitä käsitöitä ja lasten kanssa puuhailtavia syysjuttuja. Tiedossa on ainakin, pikakolmioita, virkkausta, ompelujuttuja ja tilkkutyön tikkaamista.


2 kommenttia:

  1. Voih! Tulipa ikävä kaikkea tuota, ja teitä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinua ja muita ulkomailla blogiani lukevia varten näitä "Suomi-klassikko" - postauksia tänne kesällä kuvailinkin. Tämä mökkihomma kun vaan on niin niin Suomea että ; ).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!