perjantai 1. maaliskuuta 2013

Korupajassa


Tänään meillä pidettiin korupajaa lasten kanssa. Helmien pujottelu ja pitsien rypistely on aina yhtä palkitsevaa niin lasten kuin minunkin mielestä. Korupajan idea lähti liikkeelle Tampereella nähdyistä upeista kierrätyskoruista.


Ei näistä meidän korupajan tuotoksista tullut yhtään samanlaisia, kun tarvikkeita ei löytynyt kuin nimeksi, mutta hauskaa oli ja jokainen oli ylpeä omista tuotteistaan. Ja sain minä siirrettyä ainakin ajatuksen verran Tampereella näkemääni kartanoromanttista glamouria koruprotoihini.Ensimmäinen koruni pohjautui fiilikseen, jonka koin kun näin suorakaiteen ja ovaalin muotoisia kierrätyskoruja, joissa toisella puolella oli peili ja toisella vanha valokuva tai tapetin pala. Minulla ei ole kolvia tms koruvälineitä, mutta erikeepper ja pitsit kolvasivat koruni varsin hyvin ; ). Koruntausta on Creamin neuletakkini hintalappuläpyskä ja toinen puoli Pala Maileg-hiirulaistalon ylijäämätapettia. Pitsit ovat niitä Wexlerin lahjoittamia pitsejä. Jonkinlaisen peilikorunkin teen kyllä vielä ihan varmasti kunhan ehdin ja löydän tarvittavia materiaaleja.


Lapset työstivät ranne- ja kaulakoruja muovihelmista, joita olen ostellut kirppareilta ja Lahden kierrätyskeskus Patinasta.


Tätä ideaa en bongannut Tampereella, vaan keksin sen itse. Halusin nimittäin itselleni simppelin pitsirannekorun, jossa on kuitenkin hienostunut glamoursäväys.

Tässä esimerkkejä tuotoksistamme.


Ja tässä yksi ylpeä 3-vuotias korutaiteilija.


Mukavaa maaliskuuta! Ja glamouria jokaisen lukijan elämään ; )

4 kommenttia:

 1. Hienoja ovat, kiva idea tuo pitsirannekoru ! Ja tuo neiti niin ihanan tomeran näköisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsirannekoru oli omasta mielestänikin oivallinen. Ostin pitsin Tampereen Radio-kirpparilta. Vanhat pitsit on ihania, kun niissä on elämää mukana.

   Poista
 2. Ihania askartelua! Ja pikkuneiti niin hienona koruineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa vain kuinka koruja on ylpeänä kannettu koko viikonloppu : )!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!