sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tikatut nuppupeitot


Upea päivä. Aurinko paistaa ja lumi sulaa, että lotisee. Tänään minä sain taas käyttää ammattitaitoani designerina ja opettajana. Olin sparraamassa Patoseudun toimintakeskuksen myyjäistuotetalkoita. Ihan mahtavaa!


Lapset kävivät aamulla kiertelemässä pikkutrulleina lähinaapureilla. Pikku-Pisamanaamat olivat aivan tohkeissaan tienisteistään ja siitä ilosta, jolla naapurit pikkutrullit ottivat vastaan. Ihan mahtavaa yrittäjä-koulua elämän varrelle!Eilen ehdin viimein tikata kolme nuppupeittoa, jotka esittelin tuossa muutama postaus sitten. Tälläiset niistä sitten tuli. Seuraavat nuppupeittomallit ovatkin jo mielessä muhimassa. Olen virtaa täynnä, kiva kun tulee kevät!12 kommenttia:

 1. voi että, on ihania! Suosikkini on delfiini kuplineen:)

  VastaaPoista
 2. Olet ommellut ihanat nuppupeitot ja tikannut kauniit tikkaukset.Mukavaa, että pikku-trulleilla on ollut hauska tuottoisa päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilkkutyöt tikkauksineen ovat niin mukavia työstää, että kun omat kaapit jo ovat täynnä peittoja on tekemisen ilosta kiva työstää toisellekin.

   Poista
 3. Voiko olla osuvampaa paikkaa ommella paperiompeluna eläinhahmo, kun nuppupeitto. Varmasti tulevat lämmittämään jotakuta vauvaa ja vauvojen vanhempien mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, paperitekniikka on mukavaa käyttää näissä pikkupeitoissa. Paperieläin-blokkeja voisi samaan peittoon laittaa useammankin, kun ovat niin pieniä kooltaan.

   Poista
 4. ♥ vallan suloisia! Ja ihana pikku-noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkunoita oli kyllä niiin suloinen, että piti pyyhkiä kyyneltä silmäkulmasta kun reippaana tienisteille lähti.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä minun nuppupeitot ovat pitkälti tälläistä jämätilkkujen kierrätystä, mutta pikkiriikkisistäkin tilkuista voi saada kivaa aikaan , eikö vain.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!