lauantai 30. maaliskuuta 2013

Muovipussienkeli6-vuotiasta poikaamme on juhlittu nyt kolmen päivän ajan. Tänään juhlat jatkuivat mummin ja vaarin kera Korkeasaaressa. Ihana paikka myös talvella! Suosittelen!

Tässä postauksessa haluan toivottaa työstämäni muovipussienkelin siivittämänä kaikille Rauhallista pääsiäistä!
Vaikka meidän perheessä ei osteta juuri koskaan muuta kuin ruokaa, meillä on ihan tolkuttomattomasti muovipusseja. Ruokakaupassa käytämme aina kangaskasseja, mutta jostain näitä pusseja on silti siunaantunut. 

Eräänä päivänä suivaannuin muovipusseihin ja silittelin niitä kerroksittain levyiksi leivinpaperien välissä. "Askarrellaan niistä sitten lasten kanssa jotain jokupäivä kun inspiraatio iskee" -ajatuksella.


Sitten siinä silitellessä kävi vain näin... Osa muovipusseista alkoi muotoutua itsestään mekon muotoon. Pääsiäisaskartelulaatikostani löytyi yhdet höyhensiivet, jotka kuiskivat päästä tämän yllätyksellisen mekon selkään.

Myös mummoni vanha PuuCeen verhokappa sai maistaa saksia ja pääsi mekon koristeeksi. Kiinnitin verhopitsin sulattamalla sen silittäen kiinni mekkoon.

Rauhallista pääsiäistä teille kaikille! 
2 kommenttia:

  1. Ihanaa että joku muukin on 'löytänyt' muovin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, että tämä muovipussituunausjuttu on nyt IN juttu monessa opistossa. Olinkin salaa vähän toivonut, että tänne palautekenttään olisi tullut ideoita siitä mitä kivaa te olette muovipusseista työstäneet.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!