sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lehtileike


Tässä lauantain 18.2.2012 Uusi Lahti -lehden pieni juttu Neulanhaltija blogista niille lukijoille, joille lehti ei postiluukkuun syystä tai toisesta kopsahtanut.


Kuvassa Neulanhaltija kahden poikansa kanssa, joista isommalla on kuvassa suu niin täynnä Jaffa-keksejä, että posket ovat räjähtää... Piti vissiin hotkia, ettei äiti ja toimittaja söisi kaikkia ; )


Itseasiassa toinen poika täyttää viisi vasta ensi kuussa. Ja 2-vuotias oli kasvoiltaan niin suklaakeksin sotkema, että en iljennyt päästää kuvaan... Tyttö näytti lähinnä nokisutarilta ; )Olen todellakin laittanut kymmeniä työhakemuksia vaikkasta minne, mutta niistä ole tullut edes minkään sortin vastauksia, ovatko edes saapuneet perille. Näin sähköpostiaikanahan onkin tosi työlästä tuo "kiitos hakemuksestasi, mutta emme tarvitse työpanostasi" - viestin lähettäminen...

Mutta onneksi sain nyt kevääksi iloksemme kaksi ihastuttavaa hoitolasta, joiden kanssa koen työpanokseni yhteiskunnallekin tarpeelliseksi...

Kävijöitä tuskin on ollut tuo 9000, mutta blogin lukukertoja kyllä. Kiitos siitä kuluu teille jokaiselle blogi-surffailijalle!


Palautetta toivoisin kovasti lisää, jotta blogi toimisi vuorovaikutuksellisesti. Eilenkin lukukeroja oli lähes 400, mutta kukaan ei ollut uskaltanut vissiin viestikenttään kirjoittaa. En odota sinne mitään blogin suitsutusta vaan ihan peruskommentteja mitä tykkäsitte tai mitä ajatuksia ideani herättävät.


Neulanhaltijan facebook-sivut on vielä ihan lapsenkengissä, mutta tulevaisuudessa olisi kiva vaikka tallentaa sinne teidänkin tuotoksianne, joiden idea on lähtenyt jostain blogissani esitellystä jutusta.

Mukavaa laskiaissunnuntaina! Käykää mäessä jos pystytte! Minä menen pedin pohjalle, taitaa olla flunssa tulossa, pahus...

10 kommenttia:

 1. Kiitos että laitoit lehtijutun blogiin, Uusi Lahti -lehteä ei tule tänne Saksaan asti.
  Blogiasi on kiva seurata, vaikka pieniä lapsia ei olekaan.

  Pikaista paranemista

  T: helena (Karnevaalikulkuetta katsomaan lähdössä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että olet viihtynyt blogini parissa! Blogini on tarkoitettu kaikille, joita kädentaidot vähänkin kiinnostavat, siksi postauksetkin vaihtelevat tekniikoiltaan suuntaan ja toiseen. Riemukasta karnevaalia ja kevään odotusta sinulle!

   Poista
 2. Moikka,
  lueskelin tuossa päiväkahvilla juurikin tuota kyseistä Uusi Lahti-lehteä ja bongasin blogisi sieltä. Itse olen erittäin innokas korttiaskartelija-kotiäiti, ja mulla on 1- ja 3-vuotiaat tyttöset. Innolla tulen jatkossakin seurailemaan blogiasi, hienoa, että kerrankin jotain näin inspiroivaa löytyy kotikaupungista :).

  Toivottavasti paranet pian, mikäli flunssa sinut petiin kaatoi!

  t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti löydät tyttösten kanssa täältä jatkossakin kivaa puuhasteltavaa.

   Terkut flunssaisesta pesästä.

   Poista
 3. Ihana, blogi!!!! Onneksi bongasin jutun lehdestä, joka oli meillä jo joutunut lehtikeräyspinoon! Tosi kivoja & iloisia ideoita! Tulen varmasti vierailemaan tänne toistekin!

  Paranemista myös täältäkin päin!

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Ja kiitos kommenteista! Siitä, että joku lukija laittaa tänne jotain pientä "puukstaavia" tulee aina niin hyvä fiilis!!!

   Poista
 4. Kiitos, että jaksoit laittaa jutun noin pienissä pätkissä tänne meille kaukaisemmille lukijoille, joille lehteä ei postiluukusta kolahda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, vain! Laiskuuttani en jaksanut alkaa koko lehtileikettä käsinkään tänne kirjoittamaan, joten palastelin lehtijutun tänne pikkutilkuiksi... Eihän sitä tilkkutyöntekijä luonnolleen mitään mahda ; )

   Poista
 5. Moikka.
  Ihan mahtava juttu että blogisi oli esillä lehdessä! Ihailen energiasi määrää ja uudenlaista otetta lasten kanssa askarteluun. Kartongit ja liimapuikot on niin "last season". :)
  Nähdään hiihtoloman jälkeen taas kerhossa!
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa palautteestasi minulle iloinen mieli ja kroppa sai taas lisäannoksen energiaa! Kiitos! On mukavaa lukea, etten ole ajatusteni kanssa ihan yksin ; )

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!