tiistai 2. lokakuuta 2012

Hienoja rouvia ja prinsessoja


Meidän  tyttöset leikkivät nykyään usein hienoja rouvia. Korkkarini ovat kovassa käytössä ja käsiveskat senkun viuhuvat rouvien vauhdissa.


Löysin muutama aika sitten kirjastosta tälläisen Prinsessakirjan, joka piti sitten heti ostaa Huuto.netin kautta omaankin kirjahyllyyn. Oli se sen verran kiva opus, että omaksi oli saatava. Kirja sisältää ohjeita erilaisiin verhoista ja muista kierrätysmateriaaleita valmistettuihin prinsessavaatteisiin ja -asusteisiin. Ja oikeisiin prinsessajuhliinkin löytyy herkkujen ohjeita ja koristeluvinkkejä.

Minäkin kaivoin kaapistani vanhoja verhoja, tuulipukukankaita ja muuta kahisevaa. Ja muutaman ompelukonesurrautuksen jälkeen pari mekkoa tuli valmiiksi.Tässä muutamia Prinsessakirjan kaunokaisia.


Ja tässä meidän tyyliä. (Huomatkaa kumpparit!)

Molempien tyttöjen mekot on koossa 4 v.

Alla vielä muutamia otoksia ihanasta Prinsessakirjasta.

 Aika kivoja, eiks vain?

Hienorouva-leikkien ohella meillä on työstetty viimepäivinä Brion kangaspuilla pikkumattoja, maalattu akvarelleja lasille, tuunattu kirppisvaatteita ja punottu jos jotakin. Postailen tuotoksia tänne pikkuhiljaa projektien valmistuttua.

Viikonloppuna näemmekin oikean prinsessan. Menen nimittäin teatteriretkelle lasten kanssa Hämeenlinnaan katsomaan Kaunotarta ja Hirviötä. Ihanaa!
8 kommenttia:

 1. huomaan kumpparit :) kumpparit ja kukkamekko on sellainen yhdistelmä, joka saa minut aina nauramaan..vaikka se onkin yleinen vitsi niin minä olen oikeasti tavannut mieheni kukkamekossa,kumppareissa ja lemminkäisen asfalttityömiehen oranssissa sadetakissa :DD *se jaksaa aina meitä naurattaa miten naurettavan näkönen minä olin ollut*

  VastaaPoista
 2. Ihania tyttösiä mekoissaan!!Kivoja prinsessa ideoita.

  VastaaPoista
 3. Tuo on aivan ihana kirja ja se on ollut meilläkin lainassa pariin otteeseen :)

  VastaaPoista
 4. Tulee omat prinsessa ja hieno rouva leikit mieleen... itse taisin olla vähän teidän neitejä isompi, kun tykkäsin väsätä vanupeitoista pönkkähameita, ei tarvinnut ompelukonetta :)

  Nyt on työn alla tyttären halloween-puku, johon ohjeistus kuului: prinsessa-perhonen. katsotaan mitä syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Prinsessavaihe on jäänyt multa itseltäni ihan kokonaan elämättä ja nyt elän sitä satalasissa aina kun lapset vain vähänkin sinne suuntaan vihjaisee.

   Mä en ole koskaan ollut erityisen innostunut tosta Halloweenista (vaikka rakastankin Harry Potter -fantasiaa, Vampyyrijuttuja ja teatterin pukumaailmaa), mutta sekin aika tulee varmasti lasten kasvettua. Suomi tulee Halloween juhlien kanssa jälkijunassa, mutta ainakin kauppiaat ovat jo löytäneet sen jo krääsäineen.

   Poista
 5. mun pikkuveli on sit taas semmone puuhapete ja mun pikkusiskokosta tulee varmaan pikku nalle puh että meillä mennään eri suuntaan mäkään en oikein prinsessa fani ole vaan itte tykkään noista angry birdseista ja robinista enintään hihii!


  t:neea 9v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Meidänkään tytöstä ei taida tulla sittenkään prinsessaa... aika raisulta mimmiltä välillä vaikuttaa...

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!