lauantai 2. helmikuuta 2013

Sisustustyynyvinkkejä


Kevään odotus on parasta aikaa kodin uuden pirteämmän ja kenties romanttisemmankin ilmeen stailaamiselle. Tässä muutamia vinkkejä sisustustyynyihin näin miniatyyrikoossa. Olen työstänyt kaikki nämä Mailegien pellavatyynyt letkeästi ekan idean pohjalta, yhtään kritisoimatta "tyhmiäkään" ideoita.
Olipas terapeuttinen projekti ; )

Mutta mitä minä nyt teen näin monella pikkuriikkisellä tyynyllä ?!


8 kommenttia:

 1. Mistä ihmeestä sinulla riittää energiaa?
  Hienoja tyynyjä, nuohan käyvät vaikkapa kukiksi kristallimaljaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea tuo kristallimalja! Pakko ottaa idis käyttöön. Hih! Kiitos!

   Energiaa saa näistä teidän palautteista! Kun kotona puuhaa, eikä kukaan tiedä mitä puuhaan, on palkitsevaa kuulla edes tätä kautta, että osaa jotain hyvin!

   Poista
 2. Oi-joi, onpas noissa ollut nykertämistä! :D Kauniita tyynyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin itsekin, että olisihan nuo voinut piirtää luonnoslehtiöönkin, mutta tänne on kivempi laittaa valmiita tuotteita kuin luonnoksia. Eli ihan teitä varten tein : )!

   Poista
 3. Aivan ihania! Olipa pupuilla hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Sä olet kyllä mahdottoman lahjakas! Toivottavasti Jumala näyttää sinulle tien jolla voit käyttää lahjojasi, niin että hyödyt siitä itsekin. Olet sen ansainnut!

  T: Sivusta taitojasi seurannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Sanasi, kuten teidän muidenkin merkitsevät minulle todella paljon. Tänään meillä vieraili eräs "enkeli", joka myös kannusti ja sanoi minulle niin kauniita asioita, että uskoni itseeni ja mahdollisuuksiini vahvistui taas. Tiedän nyt olevani oikealla tiellä! Tien suunta on vielä hakusassa, mutta tie on oikea ja se antaa voimaa jatkaa. Kiitos!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!