lauantai 16. helmikuuta 2013

Suklaasydämiä ja lukiolaisten hulinaa


Onpas pitänyt haipakkaa viimepäivinä. Ollaan oltu taas lasten kanssa vaikka missä hulinoissa: ystävänpäiväjuhlissa, penkkareissa ja vanhojenpäivätanssiaisissa. Hulinointi jatkunee vielä ainakin tämän viikonlopun. Illalla pääsen teatteriin katsomaan Niskavuoren Naisia ja sunnuntaina Leijonat järjestävät lastenpäivän Mukkulan kartanolla. Maananataiksi pitäisi myös laittaa näyttelyni Mukkulan kirkolla kuntoon. Joten tervetuloa ensiviikolla sitä katsomaan. Näyttelystäni lisää löytyy postauksesta http://neulanhaltija.blogspot.fi/2013/02/ollaan-enkeleita-toisillemme.html.

Lupasin teille kuvia näistä lasten kanssa tekemistämme ystävänpäivän suklaasydämistä. Niistä ei kyllä tullut ihan niin herkullisia kuin olin kuvitellut, mutta lapsille maistui ja sehän se tärkeintä olikin.
Sydän-minileivokset teimme Leivotaan 02-03 2013 -lehden Nopeat kakkutikkarit ohjeella. Itse olisin kaivannut leivokseen hieman vadelmaliköörin tms makua, mutta lasten kanssa tämä perussetti oli ihan ok.Murskatuista Josefiina-kekseistä ja tuorejuustosta muotoillut sydämet päällystettiin tummalla ja valkoisella suklaalla ja nonparelleilla. Lopuksi sydämet kääräistiin sellofaanikääreisiin hoitolasteni vanhemmille ystävänpäivälahjoiksi.


Ja pääsitiinhän niillä toki itsekkin herkuttelemaan ; )Arabian lumiukko- ja akka ovat muutamavuosi sitten sesonkituotteena myytyjä posliinifiguureja. Pilkkuastiat Green Gate ja liina Woodnotes.

Alla vielä pari kuvaa penkkarisaaliistamme ja vanhojentanssien pyörteistä Lahden Lyseon koulun malliin. Kylläpä molemmat tarjosivat lapsille upeita elämyksiä ja vahvan haaveen omasta lukiolaisen elämästä. Maitotölkkikoriemme ohjeet löytyvät postauksesta: http://neulanhaltija.blogspot.fi/2012/09/maitotolkkikoreja-ja-ruusunmarjoja.html
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!