keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tildailua ystävänpäiväksi

Tähän piti tulla vähän kuvakollaasia meidän tämänvuotisista askarteluista ystävänpäivää varten. Löysin nämä askartelutarvikkeet Sinooperin syksyn alennusmyynnistä muutamalla eurolla: Onneksi osuin paikalle, sillä mukaan tarttui yhtä jos toista askartelumateriaalia tulevia askarteluja varten.

Työstimme mm. tulitikkuaskeja läheisimmille ystävä-aikuisille ja isovanhemmille. Lisäksi teimme aivan ihastuttavia tilda-kortteja lasten kanssa yli 30 kappaletta! Mutta nyt kun olisin siirtänyt korttiemme kuvat koneelle, en löydä niitä mistään. Olin siis tuhonnut ajatuksissani kuvat kamerasta ennen koneelle siirtoa. Voi itku! Mutta hienoja ne olivat! Lapset olivat niistä tosi ylpeitä! Mutta eipä niitä enää voi kuvata, koska kortit ovat jo postissa matkalla vastaanottajilleen. Joten laittakaa silmänne kiinni ja kuvitelkaa korttien ihania herttaisia tilda-enkeleitä, tilda-parfyymipulloja, Tilda-sovitusnukkeja sekä kauniita pastillisävyisiä kuviokartonkeja. Sellaisia me tehtiin....


Mukavaa huomista ystävänpäivää kaikille Neulanhaltija ystäville!

Minä lähden nyt askartelemaan koululaisen kanssa sellofaanikääreitä tänään lasten kanssa työstämiimme ystävänpäiväherkkuihin. Niistä kuvia seuraavassa postauksessa (ellen sitten onnistu tuhoamaan niitäkin kuvia...).

4 kommenttia:

 1. Hyvää ja ilmeisen maistuvaa ystävänpäivää teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

   Poista
 2. Suloista ystävänpäivää teille kaikille!

  Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Ystävänpäivä sujuikin sutjakkaasti penkkareita katsellen ja kyläillen. Ilta huopentuikin sitten reissussa väsyneiden lasten kiukutteluun ; ). No, kahdeksalta koko katras olikin jo Nukkumatin luona, Ah!

   Mukavaa ystävänpäiväiltaa sinnekin päin!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!