tiistai 7. elokuuta 2012

Turkoosin lumoissa



Alan nyt esitellä kesällä valmistuneita käsitöitäni. Tälläiset "Merellä tuulee" -pontsot valmistin yhtenä kesän sadepäivistä omalle ja siskoni tyttärelle. Potsotjen pellavaharso on ostettu vuosi sitten Mikkelin Raijan Aitasta. Pompula-nauha Lahden NeppiNapista.


Kivat tuli, ainakin tyttöjen ja itseni mielestä ja kangaskaapistakin poistui taas yksi kangas sille ostohetkellä tarkoitettuun käyttöön. Pontso-projekti sujui tosi nopeasti, kun sai vain kankaat kaapista ja ompelukoneen pöydälle. 

Meri ja vesi ylipäätään näyttää teemoittavan suurinta osaa kesän käsitöistäni. Tässäkin pontsossa vaahtopäät melskaavat tyttären vauhdissa melkoisesti...









4 kommenttia:

  1. Löysin blogisi, kun googletin Maileg-pupuja. Aivan ihania juttuja olet tehnyt pupuille ja hiirille! Kaikki tekemäsi käsityöt ovat huippuhienoja! Nyt jatkan blogiisi tutustumista. Mukavaa tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos!!!! Kiva, että olet löytänyt blogini! Olen aivan hurahtanut lasteni kanssa Maileg-juttuihin, mutta ohuella lompsalla, ostamisen sijasta, työstän kaikkea kivaa niille itse ja lasten kera. Hahmot sen sijaan ovat ihan ehtaa Mailegia.

      Nytkin olen löytänyt kirpparilta Mailegeille vaikka mitä uutta kivaa, jota tuunailen ja postailen tänne tässä syksyn mittaan.

      Mukavaa viikonloppua myös sinulle, Fanny!!!!

      Poista
  2. Ihana blogilöytö..minäkin jään ehdottomasti tänne seuraamaan ja vinkkejä napsimaan. Nyt kun olen taas ompelukoneen kanssa sinut muutamien vuosien jälkeen.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!