sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Monster High -tytöt ja kaverit piknikillä

 
Syyslomamme oli täynnä kylpyläelämyksiä ja sukulointia. Tänään loma huipentui järjestämiini kymmenen tytön kemuihin. Juhlien sankarina oli Ida 7 v ja teeman Monster High piknik. Olipahan ihanaa pörrätä innostuneiden pikkutyttöjen keskellä askartelunohjaajana. Kivaa oli ja vauhtia riitti niin tytöillä kuin minullakin : ).


Synttäripakettiini kuuluu teemaan tehty juhlapöytäkattaus ja askartelujen ohjaus, tilan koristelu ja siivous. Nami-nami herkuista vastaa synttärisankarin oma perhe. Alla kuvakollaasia tyttöjen askarteluista.


Ensin jokainen sai ommella kanssani huovasta piknik-peitot, jotka kuvioitiin kulta- & hopeakankaista leikatuin koristein.
Piknik-herkkujen ohella valmistui maitotölkeistä ja tapetista piknik-korit & tarjottimet sekä pienen pienet astiat ja luudat, joilla voi vaikka pelata Halloween -huispausta. Hässäkässä en niitä ehtinyt kuvata lainkaan. Täältä löydät kuitenkin kuvia mallikappaleistani.Neulanhaltijan työhuone kiittää ja kumartaa synttärisankarin perheen luottamuksesta! Kyllä työnteko on vain maailmanparasta viihdettä ja terapiaa!

Tästä pääset Neulanhaltijan työhuoneen sivuille.


2 kommenttia:

  1. Näyttää kyl kivalta. Varmasti oli kaikilla kivaa ja ennen kaikkea ikimuistoiset juhlat. Toivottavasti saat tehdä tälläisiä paljon lisää:) -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa oli ja toivon todella kovasti, että pääsen lasten kekkereille pian uudestaan ideoideni kera.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!