lauantai 28. joulukuuta 2013

Pikkukioski Maileg -hiirulaisille


Päätin sitten kuitenkin käväistä täällä blogissa joululomallakin. Parin päivän totaali-lorvailun jälkeen oli nimittäin jo ihan PAKKO työstää jotain omin käsin. 

Ja sim sala bim... Taijoin tyttären Maileg -hiirulaisille oman pikku kioskin.


Idean kioskiin sain Mailegin omasta hiirulaisten kodista, joka oli työstetty pieneen pahvilaatikkoon. Mielikuvitusta siivitti myös tyttärelle joululahjaksi ostamani Mailegin vauva-hiirulaisen pakettina toiminut paperipussi.
Tämän kanssa ei kauan nokka tuhissut. Tarvittiin vain pari maitotölkkiä, sakset, liimaa ja kauniita kartonki- ja paperijämiä....

Vähän pitsinauhaa ja muutama leimasin....


Ja tsadaa... Ihastuttava pikkukioski, nukketaeatterisermi, kirjasto, kahvila... oli valmis!

Että ei kun TERVETULOA leikkimään..... 

Mukavia loppuvuoden päiviä kaikille teille! Me jatketaan leikkejä taas huomenna. Nyt nukkumaan.... Alla vielä muutama kuva tyttären tämänpäiväisistä leikeistä.
Kuvien miniatyyriherkut ovat tyttäreni  (kohta 4 v) pääosin itse työstämiä. Ja nuo pilkulliset astiat tulivat joululahjana. Nitä saa Tiger -kaupasta.

6 kommenttia:

 1. Söpö kioski, kiva idea T:Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Seuraavassa posrtauksessa tulee olemaan näitä pari lisää ; )

   Poista
 2. Tosi ihana pikku kioski, aivan suloinen idea ja toteutus! itse olen aina miettimässä että mitä laatikoista voisi askarrella, viimeksi meinasin tehdä vaippalaatikosta nukketeatterin, mutta maltoin mieleni sillä Muru on niin pieni vielä ettei ymmärrä sen päälle... mutta sormet syhyää aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on myös intohimo pestyihin maitotölkkeihin ja laatikoihin, koko ajan raksuttaa ideaa mitä niistä voisi työstää.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!