maanantai 24. maaliskuuta 2014

Farkkutuunausta synttäreillä


Työhuoneellani juhlittiin viikonloppuna taasen farkkutuunaus-synttäreitä. Tälläkertaa synttärisankarina oli Eve 8 v. Juhlissa 7 tyttöä eka-tokaluokkalaista työsti itselleen herkuttelun ja nukkteatterin lomassa upeat kesäkassit.

Olen jokakerta näillä synttäreillä todella yllättynyt siitä kuinka taitavia ja omatoimisia nykypäivän lapset ovat. Näilläkin tytöillä oli taidot hanskassa jo todella mallikkaasti.
Koska tytöt olivat niin sukkelia, että laukut valmistuivat ennätysajassa, saivat he nauttia ex-tempore-nukketeatteriakin Prinsessan ja Herneen muodossa.
Huomenna meillä juhlitaan Lego-synttäreitä, joissa sankarina on 7-vuotias poika. Niistä lisää seuraavassa postauksessa.

Halit!

8 kommenttia:

 1. Hieno idea! Tytöt olivat varmasti innoissaan. Ainakin omani 9 v. ilmoitti heti, etä haluaa vastaavat synttärit, kun hän katsoi kuviasi. Mitä liimaa käytitte kuvioiden kiinnitykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tuunaussynttärit innostavat! Kuvioiden kiinnityksessä olemme käyttäneet kaksipuoleista aplikaatioliimalinaa. Se on suht tyyristä, mutta toimii loistavasti ja on helppoa lasten käyttää. Paljetit ja pikkuosat olemme kiinnittäneet kuumaliimalla. Kuumaliimaa en kylläkään anna lasten itse käyttää vaan liimauksen hoitaa aikuinen, ettei pienet sormenpäät pala.

   Poista
 2. Voih, mitkä tyttöjen unelmasynttärit! Onko sinulla ollut käsityösynttäreitä aijemminkin? Osuin blogiisi facen askarteluryhmän kautta. Kiva kotoinen blogi sinulla. Laitan nimen itselleni muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän synttäreitä työhuoneellani aina kun niitä vain minulta tilataan. Suunnittelen synttärit jokaiselle sankarille uniikeiksi. Teemat saattavat olla samantyylisiä, mutta aina niissä on jotain speciaalia. Tuolta blogin sivupalkista kohdasta lastenjuhlat, voit käydä katsomassa kuvia muilta järjestämiltäni lasten synttäreiltä. Aloitin toiminnan loppuvuodesta 2013.

   Poista
 3. Tämän syntymäpäiväsankarin äitinä voin lämpimästi suositella! Tytöt olivat ihastuneita ja nukketeatteri kruunasi juhlat.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Myös oma 4 v tyttäreni huokaili ihastuksesta kun katseli postauksen laukkukuvia koneelta.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!