perjantai 21. marraskuuta 2014

Tallukkaat testissä


Nyt on tallukkaat pohjustettu ja niitä testataan par´aikaa niin ulko- kuin sisäkäytössäkin. Kuulisittepa riemun kiljahdukset uusista kengistä! Ollaan kaikki super-onnellisia design-jalkineistamme!



Pohjustuksessa käytimme jalkineiden pohjiin suunniteltua kumilevyä ja TIXO kontaktiliimaa. (Aika mojovat hajut tuossa liimassa!!!)




Osassa tallukoitani käytin mustaa, osassa ruskeaa kumilevyä. Ne pienet valkoiset "Karkkikauppa"-tallukkaat ovat vielä pohjustamatta. Ajattelin pohjustaa ne valkoisella nahalla, jota minulla on varastojeni kätköissä.



Vauhtiveikkojen tennarien testiajot....



I.H.A.N.A.T


Yhtiä ehdittiin jo testata pienessä hangessakin :). Voi kumpa lumi tulisi taas takaisin ja tämä synkkä loppusyksy saisi ylleen tuon ihanan valkeuden.


Tämän pikkuneidin takin ompelin jokin aika sitten. Siitäkin oli joskus postauskin täällä blogissa. Nyt se sopii hyvin tallukaiden kanssa pikkuruisiin kaupunki- ja kyläilypyrähdyksiin.


Lämpöä ja valoa teidän jokaisen marraskuun loppuun!

4 kommenttia:

  1. Hienoja tallukkaita =) Mistä tuollaisia kumipohjaa ja liimaa oikein saa? Itsekin olen aina haaveillut ulkojalkineiden teosta: jotain kesöätossuja ym...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kontaktiliiman ostin Prismasta ja pohjakumia ostimme porukalla Nahkakunnalta Pirkkalasta www.nahkakunta.fi

      Poista
  2. Ihan käsittämättömän kauniita tallukkaita! Voi kun osais....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jatkossa suunnittelen pitäväni tallukkaista myös kursseja. Toivottavasti pääset joskus oppiin mukaan! Mukavaa joulunaikaa sinulle, Timanttu!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!