sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pupu-synttärit


Viime päivät on meillä juhlittu tyttäremme 5 v.synttäreitä. Mahat on nyt ähkyinä herkuista ja mieli iloisena onnistuneista juhlista. Kiitos kaikille juhlijoille ja suloista sankaria muistaneille!


Tässä postauksessa kuvakollaasia juhlista. Tarjoilut ja askartelut ovat minun ja lasteni käsialaa, ainoasta upeaakin upeammat pupu-piparitikkarit ja tuo kakun pupu ja porkkana-auto ovat tilaustöitä. Piparitaitelijana toimi Hollolalainen Anna, jonka yhteystiedot saatte minulta yv-viestinä. Anna tekee pipareita ja synttäreikakkuja tilauksesta ja hän on todella taitava! Ihastuin hänen kädentaitoihinsa joulumessuilla, joissa hän oli myymässä henkeäsalpaavan upeita pikkuleipiään.Herkuttelujen, leikin, kanin hoidon ja pullonpyörityksen ohella juhlissa esitettiin tietysti myös nukketeatteria :).Eityksenä oli hurmaava "Prinsessa ja herne", jossa näyttelivät pienet hiiret ja pupuset.


Kiitos kaikille! Ja erityisesti Wili-pupullemme, joka antoi kiltisti lasten kiehnätä ja "hoitaa" itseään ja jopa leikkauttaa kyntensä juhlien aikana. Olet ihastuttava otus!


Mukavaa kevättä teille kaikille! Muistakaa juhlia elämää, se on arvokas lahja!

6 kommenttia:

 1. Voi, miten ihania herkkuja!!!
  Teema on aivan ihana, ja niin suloiset synttärisankari sekä Wili-pupu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään näiden juhlien suunnittelusta. Seuraavat onkin sitten maaliskuussa, saas nähdä mikä teema sitten saadaan aikaan.

   Poista
 2. Kaikki näyttää todella ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Onnea Sankarille! Luot todella ihania lapsuusmuistoja lapsillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Toivottavasti muistot kantavat kun elämä on toinaan puuduttavaakin arkea.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!