tiistai 13. joulukuuta 2016

Pellavakangasta ja murrettuja sävyjä


Olen taas onnistunut saamaan itselleni pienen rasitusvamman ranteeseeni ompelemisella. Mutta kyllä se on ollutkin sen väärti. Olen nimittäin aloittanut uutta tilkkutyötä! Enkä mitä tahansa tilkkutyötä, vaan tilkkumattoa, oikein isoa mattoa!


Ostin Lahdesta Rondo -design sisustusliikkeen loppuunmyynnistä ihastuttavan ROMO Linaran kangaskansion, jossa oli 150 A5 kokoista nukkapintaista vesipestävää pellavatilkkua. Kaikkien tilkkujen värit olivat murrettuja ja näin ollen toisiinsa täysin sopivia. Hykertelin koko matkan kotiin aarteeni kanssa.


Kotiin päästyäni sulattelin löytöjäni (ostin myös monta design tapettikirjaa, joista taittelen rasioita joululahjoille) ylhäisessä yksinäisyydessäni ja sommittelin kankaita työhuoneessani toisiinsa.
Voi ihanuus, mitä kaikkiea näistä saisikaan aikaan? Kaitaliina, tilkkutäkki....

.. vai matto? Heitin tilkkuja riviin työhuoneeni lattialle.....Matto, matto, matto.... Täydellinen matto olohuoneeseemme, jonne olen pitkää haaveillut suurta persoonallista, mutta ajatonta mattoa.
Ja sitten pitikin heti yötävasten väsyneenä ommella muutama rivi palasia yhteen. Ja saada ranne kipeäksi, mutta oli se sen väärti. Tuskin maltan nyt odottaa joululomaa ja vapaapäiviä, kun pääsen surruttelemaan mattoa lisää.


Mukavaa joulun odotusta teille kaikille! 


4 kommenttia:

 1. Ihania materiaaleja! Tulee hieno matto!

  VastaaPoista
 2. Oi, tuosta tulee niin upea matto! Selailen tässä joulukuun postauksia, joten siellä on matto varmasti jo pitkällä, vai ehtikö jo ihan valmistua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! Tänään onki matosta tulossa uutta postausta. valmis se ei ole ihan vielä, kun taustakangas puuttuu vielä, mutta ihana siitä tulee :).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!