keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Hiirulaisten oma pesä


Päätin työstää Purje -peitosta ylijääneet pikkutilkut pois. On rasittavaa käyttää samoja tilkkuja työstä toiseen, mutta nuukana ei niitä voi roskiinkaan heittää. Joskus lahjoittelen tilkkuja ystäville, kerhoon ja kouluun, mutta tuntuu, että kukaan ei enää tarvitse kankaita, ei isoja eikä pieniä paloja.


Purjepeiton kaveriksihan on syntymässä myös pinoa-leikkaa-tekniikalla valmistuva tilkkutäkki, mutta silti tilkkuja näyttää jäävän vielä yli. Äh! Onneksi tytär tuli avuksi "tyhjennä varastot" -projektiini ja löysi kirpparilta leipäkorin, johon päätimme työstää Maileg hiirulaisille siskonpedin. Yksi lelu siis taas lelurepertuaariin lisää, mutta muutama tilkku pois äidin kangaskaapista. A:sta B:ksi siis ;o).

Mikkelin Kenkäveron pappilan käsityömarkkinoilta löytyi hiirulaisille myös pikkurattaat, joten esittelen nekin nyt tässä samassa postauksessa. Tytär osti rattaat omilla säästöillään. Ne oli  valmistanut Puupiippola. Ovat hienosti samaa tyyliä, kuin täällä aijemmin esittelemäni vauvanuken rattaat.

Kyllä nyt äidit voivat työnnellä vauvojaan onnellisina siskonpedissä nukutun levollisen yön jälkeen.


2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Tulit mieleeni :) Meillä on Facebookissa Lahden alueen ompeluelämää-ryhmä. Käy liittymässä.

  Meillä on nuppupeitto-talkoot alkaneet tällä viikolla, jos kiinnostaa osallistua :)

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tiedosta!!!! Olen todella surkea järjestöihminen ja samanaikaisesti suren todella kovasti sitä, etten juurikaan tunne ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kädentaidoista. Lahdesta tunnen käsityöihmisiä ihan tosi tosi vähän, joten kiitos vinkistä todella paljon. Tulen mielelläni ryhmään! Tästä blogista oli siis todellakin jotain hyötyä minullekin ;0)! Sillä toivoin sydämestäni, että saisin edes tätäkautta yhteyden kädentaitajiin. Yksin on joskus tosi ikävä ideoida tai touhuta. Blogini palautekenttäkin ammottaa useimmiten tyhjää, joten aika erakkona olen todella täällä ruudun toisella puolella taitojeni & ideoideni kanssa ollut.

   Kiitos!!!!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!