perjantai 27. heinäkuuta 2012

Rakennan minä majani


Vanhemmillani on kesämökki tai oikeastaan yhden perheen mökkikylä Järvi-Suomessa. Mökki tontilla seisoo näet useita eritarkoituksiin rakennettuja rakennuksia; aitta, mökki, leikkimökki, puuvaja, huussi, nikkarointiverstas, venevaja, grillikatos ja varasto. Suurimman osan rakennuksista isäni on ahkeroinut itse erinäisistä kierrätysmateriaaleista. Mutta vaikka materiaalit ovat kierrätettyjä sieltä ja täältä, kaikki on huoliteltua ja henkeäsalpaavan kaunista! Seuraavissa postauksissa esittelenkin vanhempieni neronleimauksia ja kätten töitä. Siellä täällä saattanee vilahdella myös jotain itseni ja siskoni aikaan saamaa.


Tänä kesänä vanhempieni mökkitontille kohosi poikien tykkimaja. Tai niin pojat itse majan nimesivät. Tytöille kun tontilla seisoi jo kodikas pieni leikkimökki. Majaan pääsivät kaikki jämälaudat ja putket (tykeiksi) sekä siskoni valmistama keramiikkanaaamio.


           Ja tälläinen komistus siitä sitten tuli. Uskaltakootpa vain vihollinen näille main, niin saa tykinsuusta...
Pojat saivat myös omat miniatyyritykit vaariltaan kotiin viemisiksi. Kyllä vaari on sitten taitava!

Minullakin on paráikaa yksi nikkarointiprojekti meneillään, mutta siitä sitten tuonnempana. Seuraavissa päivityksissä kutsun teidät virtuaalikierroksille meidän sukujemme kesämökeille.


Tässä vielä nuorimmaisemme uuden tykkimajansa pihalla mustikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!