torstai 1. lokakuuta 2015

Kirjanversoja ja muuta myytävää Pop-up-myymälääni


Kuten varmaan muistatte, olen tuunannut viimepäivinä vanhoista hylätyistä Valittujen Palojen kirjavalioista laukkuja. Koska laukkuihin kuluu suhteellisen vähän kirjan sivuja, on minulla nyt vinot pinot kirjanlehtiä. Näistä lehdistä tuli mieleeni askarrella tulevan viikonlopun Tikkurilan maalaismarkkinoille kirjataimia, jotka käyvät vaikka koristeiksi tai paperipainoiksi.

Kas tälläisiä.


Tervetuloa teille kaikille Tikkurilan maalaismarkkinoille tulevana viikonloppuna 3.-4.10! Minun paikkani on Tokmannia vastapäätä. Olen pop up- myymälässäni yhdessä Denimi by Katrin kanssa. Pitäkää peukuja, että kauppa käy!!! Katrilla on myynnissä uusiotuotteita farkuista ja minulla kirjalaukkuja, kirjanmerkkejä, näitä versoja sekä tilkkutäkkejä, tallukoita, silkkihuiveja ja siipi-villasukkia.


Mukavaa tulevaa vikonloppua teille kaikille!

Ps. Tänään illalla ehtii vielä Lahtelaiset Launeen kirjastoon nukketeatteriini Metsäretkelle Syysmetsämetsään klo 18 ja 18.30. Esitykset ilmaisia. Tervetuloa!8 kommenttia:

 1. Mukavia messuja ja paljon on kivaa myytävää, toivottavasti kauppa käy:)

  VastaaPoista
 2. Sä olet niin luova! Tosi hauskaa myytävää! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva olisi joskus saada näistä käsityömuotoilutuotteista rahaakin, mutta katsotaan miten käy. Onneksi on nukketeatteri, joka on ollut todella suosittu ja tilattu tälle syksylle.

   Poista
 3. Pöh, liian myöhään luin tuosta nukketeatterista. Hienolta näyttää nuo myytäväsi. Toivottavasti kauppa käy hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi harmi. Jotenkin odotinkin näkeväni sinut lapsinesi yleisössä. Mutta onneksi paikalle oli osunut kuitenkin todella paljon yleisöä. Päivän aikana esityksen näki Launeella n. 150 katsojaa.

   Poista
 4. Kiitos upeasta nukketeattereista eilen Launeen kirjastossa. Lapset puhuivat siitä haltioituneena koko illan. Onnea pop up myyntiin. Oletpa monipuolinen taitaja ja tekijä. - Miisu ja lapset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömästi kiitoksia kommentistasi! Tulipa hyvä mieli. Nautin kyllä itsekin paljon tuosta nukketeatteriesiintymisestä. Joten ilo oli molemminpuolinen!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!