tiistai 14. kesäkuuta 2016

Teatteripäähineitä lasten kanssa


Tässä postauksessa saatte kurkistaa viime viikonlopun touhuihini lastenteatterileirillä. Leiri oli yksi lapsi- ja perhetyön koulutehtävistäni. Olin siellä siis oppimassa ja opettamassa. Mikä loistava tilaisuus minulle tutustua laadukkaaseen leirityöhön ja draamapedagogiikkaan. Olen haltioitunut!


Lapset tuunasivat ryhmissä vanhoja satuja uusiin raamehin. Näistä uusiosaduista he dramatisoivat näytelmän, tekivät siihen lavasteet, äänet ja asut. Minun ohjauspajassani valmistettiin teatteripäähineitä.

Työpajat sujuivat kuin leikki ja tunnelma koko leirillä oli hyvin seesteinen ja yhteisöllinen. Alla kuvia lasten tuotoksista ja muutamista malleistani.
Ompelukoneina käytimme kolmea Husqvarna Vikingin ompelukonettani, Opalia, Rosea ja Quilt Designeria.
Ihana leiri. Mahtavat lapset. Upeat isoset. Huikeat teatterit tarinoineen, lavastetineen ja asusteineen. Ja sydämelliset, rennot luovutta arvostavat kolleegat. Ah!


Olipa kivat "koulupäivät" minullekin!


4 kommenttia:

  1. Näyttääpä hauskalta puuhalta ja kivoja pipoja on valmistunut!

    VastaaPoista
  2. Ihania! Tuo pupu ja norsupipot ovat suosikkejani. Voitko joskus Kiiankin kanssa ommella? Huippu ihania ja hauskoja!!! T: Heidi

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Joo haluista tuli mukavia ja esityksiin soveltuvia. Oli taitavia lapsia leirillä. Ja Heidi, meille voi aina tulla ompelemaan!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!